PDA

Zobacz pełną wersję : JDM a przyciemnianie szyb

Ernest
26-02-10, 19:13
Co sądzicie o przyciemnianiu folią szyb w civicu V gen? Ładnie to wygląda? Jak to pasuje do JDM??

WestBikers
26-02-10, 19:20
Hmm, moim zdaniem jak kto woli i co się komu podoba - jak to się mówi. Z drugiej jednak strony, przyciemnianie szyb chyba wyszło z mody :D

EG3 Powered by TTG
http://i428.photobucket.com/albums/qq10/WestBikers/Obraz.png

molekss
26-02-10, 20:00
Hmm, moim zdaniem jak kto woli i co się komu podoba - jak to się mówi. Z drugiej jednak strony, przyciemnianie szyb chyba wyszło z mody :D

wg mnie też ciemne szyby wyszły z mody. to twoje auto i ty nim będziesz jeździł, chcesz przyciemnić - przyciemniaj. ja się kiedyś nad tym zastanawiałem ale już mi to minęło, wolę serię

Borys_P
26-02-10, 20:04
raczej już nie te czasy na ciemne szyby.

poza tym jakoś dla mnie to nie wygląda, jak auto na ciemny tył a przód nie. Powinno byc jednolicie. A jak wiadomo za przednie ciemne zabierają dowody. U nas np. jest nagonka.

bladyjg
02-03-10, 17:48
dokladnie mnie sie tez osobiscie wydaje ze moda na przyciemnianie szyb mineła ,takze sie zastanów ja kupilem swoją cive z przyciemnionymi tylnymi, i odrazu podjalem sie zerwania folii walczylem z tym ponad tydzień zeby doprowadzic to do ładu, jesli przyciemnisz i ci sie znudzi to życze wytrwałosci i cierpliwosci przy zrywaniu :))

Free
02-03-10, 21:13
mi z kolei się wydaje, że najsłabszą folięna sam tył można rzucić,tą taką "wenecką" co ładnie odbija światło :)

pobo22
02-03-10, 23:12
ja np być może w przyszłym roku (jak coś nie wypadnie) będę przyciemniać piecowo wszystkie i pasek na przedniej oczywiście delikatnie

ygor
03-03-10, 09:24
Jak to pasuje do JDM??

a co to kogo obchodzi czy pasuje czy nie pasuje ? dla kogo robisz auto dla JDM ? kto to w ogóle jest ?

jonek002
03-03-10, 22:12
mi sie wydaje ze wenecka nie pasuje sorka ale ja tak mysle, najlepiej jeśli jzu bys chciał przyciemniac to delikatnie tył szyba + tylnie szybki boczne lekko np na 90-80% przepuszczalności :)

rosiniak99
04-03-10, 21:25
fajnie piszecie "przyciemnianie szyb wyszło z mody" :D
wszystko robicie w jakiś trendach mody?? Jak będzie moda na różowe felgi to przemalujecie swoje? :D

dla kogo robisz auto dla JDM ? kto to w ogóle jest ?
podpinam się do pytania kim jest tajemniczy JDM :cool:

BTW mam u siebie przyciemnione szyby nie dla lansu tylko nie lubię jeździć w szklarni bez klimy...

thompson17
07-03-10, 12:42
podbijam to co napisał rosiniak99, ja też mam przyciemnione tylnie boczne i tylnią, a teraz jeszcze pykne sobie przednie boczne lekko bo po prostu MI sie to podoba i w aucie latem chłodniej, no i też fajniejszy klimat w takim aucie i
nie lubię jeździć w szklarni
:)

elviss09
07-03-10, 13:11
osobiscie nie podoba mi sie przyciemnianie szyb jednak zastanawiam sie nad ta opcja z tego wzgledu ze podobno sie tak nie grzeje a klimy poki co nie mam:( z tad moje pytanie jak jest w rzeczywistosci czy naprawde przyciemnione szyby pozwalaja utrzymac nizsza temp w srodku?

thompson17
07-03-10, 15:30
tak, wolniej Ci sie fura nagrzewa w środku