Zobacz pełną wersję : JDM a przyciemnianie szyb
Co sądzicie o przyciemnianiu folią szyb w civicu V gen? Ładnie to wygląda? Jak to pasuje do JDM??
WestBikers
26-02-10, 19:20
Hmm, moim zdaniem jak kto woli i co się komu podoba - jak to się mówi. Z drugiej jednak strony, przyciemnianie szyb chyba wyszło z mody :D
EG3 Powered by TTG
http://i428.photobucket.com/albums/qq10/WestBikers/Obraz.png
Hmm, moim zdaniem jak kto woli i co się komu podoba - jak to się mówi. Z drugiej jednak strony, przyciemnianie szyb chyba wyszło z mody :D
wg mnie też ciemne szyby wyszły z mody. to twoje auto i ty nim będziesz jeździł, chcesz przyciemnić - przyciemniaj. ja się kiedyś nad tym zastanawiałem ale już mi to minęło, wolę serię
raczej już nie te czasy na ciemne szyby.
poza tym jakoś dla mnie to nie wygląda, jak auto na ciemny tył a przód nie. Powinno byc jednolicie. A jak wiadomo za przednie ciemne zabierają dowody. U nas np. jest nagonka.
dokladnie mnie sie tez osobiscie wydaje ze moda na przyciemnianie szyb mineła ,takze sie zastanów ja kupilem swoją cive z przyciemnionymi tylnymi, i odrazu podjalem sie zerwania folii walczylem z tym ponad tydzień zeby doprowadzic to do ładu, jesli przyciemnisz i ci sie znudzi to życze wytrwałosci i cierpliwosci przy zrywaniu :))
mi z kolei się wydaje, że najsłabszą folięna sam tył można rzucić,tą taką "wenecką" co ładnie odbija światło :)
ja np być może w przyszłym roku (jak coś nie wypadnie) będę przyciemniać piecowo wszystkie i pasek na przedniej oczywiście delikatnie
Jak to pasuje do JDM??
a co to kogo obchodzi czy pasuje czy nie pasuje ? dla kogo robisz auto dla JDM ? kto to w ogóle jest ?
mi sie wydaje ze wenecka nie pasuje sorka ale ja tak mysle, najlepiej jeśli jzu bys chciał przyciemniac to delikatnie tył szyba + tylnie szybki boczne lekko np na 90-80% przepuszczalności :)
rosiniak99
04-03-10, 21:25
fajnie piszecie "przyciemnianie szyb wyszło z mody" :D
wszystko robicie w jakiś trendach mody?? Jak będzie moda na różowe felgi to przemalujecie swoje? :D
dla kogo robisz auto dla JDM ? kto to w ogóle jest ?
podpinam się do pytania kim jest tajemniczy JDM :cool:
BTW mam u siebie przyciemnione szyby nie dla lansu tylko nie lubię jeździć w szklarni bez klimy...
thompson17
07-03-10, 12:42
podbijam to co napisał rosiniak99, ja też mam przyciemnione tylnie boczne i tylnią, a teraz jeszcze pykne sobie przednie boczne lekko bo po prostu MI sie to podoba i w aucie latem chłodniej, no i też fajniejszy klimat w takim aucie i
nie lubię jeździć w szklarni
:)
osobiscie nie podoba mi sie przyciemnianie szyb jednak zastanawiam sie nad ta opcja z tego wzgledu ze podobno sie tak nie grzeje a klimy poki co nie mam:( z tad moje pytanie jak jest w rzeczywistosci czy naprawde przyciemnione szyby pozwalaja utrzymac nizsza temp w srodku?
thompson17
07-03-10, 15:30
tak, wolniej Ci sie fura nagrzewa w środku