Zobacz pełną wersję : Tłumik z CTR w coupe (czy wejdzie)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=926217703
wie ktoś może jakie ten tłumiczek moze miec rozmiary? podejdzie do coupety EJ2?
ktos moze wkladal do 5gen taki tlumik?
mam w tej chwili blackflame i mimo, ze jest cichszy od tych wszystkich mugenow/apexi to juz mi powoli konczy sie cierpliwosc ;)
właśnie taki tłumik mam zamontowany w moim, także do qpe to pewnie z długością rury trzeba będzie kombinować
właśnie taki tłumik mam zamontowany w moim, także do qpe to pewnie z długością rury trzeba będzie kombinowaća wiesz moze jaka srednica jest na wejsciu?
mam full-custom-home-manufacture 2" przelot w kwasiaku, takze upierdzielilbym blackflame i wspawal CTRa ale nie wiem jak ze srednicami bedzie
hmmm tam jest jakoś tak dziwnie że w środku tej rury którą normalnie widać z zewnątrz jest jeszcze taka cieńka w środku, powiem tak, z zewnątrz ma bodajże 48mm, napewno będziesz musiał zrobić to co ja plus wspawanie kawałka prostej rurki, czyli obcięcie rury przy wyjściu z puszki i obrócenie jej o jakieś 40-50 stopni żeby się flansze zgodziły, u nas otwory są tak / a w ep \ bądź na odwrót (w każdym razie obracać trzeba) oraz flansza u nas jest troszkę mniejsza więc trzeba troszkę odpiłować otwory żeby śróby przeszły
Jak chcesz konkretniejszch wymiarów (choć mieści się u mnie więc u Ciebie na bank) to poczekaj do weekendu i napisz jakie konkretnie chesz
u mnie nie ma tego problemu bo ja nie mam flansz ;) wydech po calosci pociagniety ;)
u mnie wystarczy, ze z puszki wyjdzie z 5cm rurki i dospawam to do mojego istniejacego wydechu :)
masz jakies zdjecie jak to z podwojna koncowka w coupe wyglada? jak z halasem? cicho jest?
ja mam hatcha, troszkę mi tam rezonuje jakaś blacha, własnie staram się dojść która to, ale ogólnie jest cicho, z tym że ja ostatnio miałem ULTERA NRS który raczej się pruje, mogę Ci na maila podesłać filmik z aparatu z pracą tłumika
ja mam hatcha, troszkę mi tam rezonuje jakaś blacha, własnie staram się dojść która to, ale ogólnie jest cicho, z tym że ja ostatnio miałem ULTERA NRS który raczej się pruje, mogę Ci na maila podesłać filmik z aparatu z pracą tłumikapoprosze tfidos@o2.pl