Zobacz pełną wersję : jaka antena wewnetrzna
mam taki nowy pomysl na upieknieni mojej hani mianowicie wywale brzydka i wygieta (to chyba wszyscy tak maja) antene z dachu i chcialbym sobie wladowac jakas wewnetrzna ale tak aby miala przynajmniej dobra jakosc odbioru a nie jakies ciagle szumy, czy moze ktos zna jakas sprawdzona antenke? no chyba ze nie ma mozliwosci uzyskania dobrej jakosci na wewnetrznej antenie to sobie kupie nowa na daszek :(
Tez chetnie sie dowiem jakie sa dobre anteny wewnetrzne.
Ja jezdze bez anteny ;d
bo mam ulamana, ale jakies 20-30km od miasta dopiero sie fale gubia.
no nikt nie ma wewnetrznej anteny? czy juz nikomu sie nie chce odpisac ?:( chce przed lakierowaniem zadecydowac czy wymieniac stara antene na nowa czy wywalic i zalepic otwor i wewnetrzna wstawic wiec pomozcie.
Witam.
To jest moj pierwszy post wiec po krotce napisze o co u mnie kaman :] Obecnie jezdzie BMW e36.. od jakiegos czasu zachorowalem na Honde Civic V.. tzn zawsze mi sie bardzo podobaly pod wieloma wzgledami, ale teraz to juz masakra. Musze miec i nie ma bata we wsi :) Moj Civic ma byc w HB, na silnik jeszcze sie nie zdecydwalem.. Ogolnie interesuje mnie silnik i wnetrze w bdb stanie, bo wizualnie i tak furke bede robil pod siebie, wiec to nie ma znaczenia.
no i zaczynam powoli szukac, czytac forum i zapoznaje sie z problematyka.
Co do anteny.. Tez nie bardzo mi sie podoba zewnetrzna. Jesli moge zaproponowac, polecam wewnetrzna antene na tylna szybe. Znakomicie komponuje sie z ogrzewaniem, tak jak ma to miejsce w BMW - tylko, ze jest to seria.