PDA

Zobacz pełną wersję : Bardzo proszę o pomoc zawias KONI

kamykkampo
17-02-10, 02:03
MAM TAKIE PYTANIE CHCĘ OBNIŻYC moja hanke o jakies 3 4 cm ZNALAZłEM NA ALLEGRO TAKI ZAWIAS KONI

http://moto.allegro.pl/item916281469_amortyzatory_sprezyny_koni_sport_hon da_civic.html

cena owego zestawu po dogadaniu przez tel 700 zł człowiek twierdzi ze przyjechały z niemiec i zostały zdemontowane
Czy ktoś może mi doradzic ile mi to obniży auto, czy za owy zestaw cena nie jest zbyt duża i czy sie opłaci to kupic . Jeżeli nie to może ma ktoś z was zawias na sprzedanie w podobnej cenie bardzo dziękuje i pozdrawiam

spychu
17-02-10, 06:50
Zalezy wszystko od tego na ktorym frezie jest to zlozone i jakie sa sprezyny.

Czy cena nie jest zbyt duza zalezy w jakim stanie jest ten zawias. Bo co z tego jak przyjechalo z niemiec jak ma nalatane np ze 100kkm co sadzac po nalepkach na amorach jest mozliwe (stary wzor nalepki) i po ogolnym ich stanie wizualnym

Wg mnie Koni do dobry sprzet, sam jezdze na takich samych amortyzatorach coprawda z inna sprezyna ale jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam.

taz666
17-02-10, 08:12
Dokładnie, masz tam regulację; przednie zawieszenie 4 poziomy wysokości, tylne 3. na minimum będzie z -60, ja mam -40 u siebie na takim zawiasie. Siłę tłumienia też masz w tym zestawie regulowaną tyle że płynnie.

kenny
17-02-10, 09:18
Kiedyś kupiłem używane koni i były zajechane. Dobrze że sprzedawca się poczuł i oddał kasę.

kamykkampo
17-02-10, 12:02
Chyba dozbieram kasę i kupie cos nowszego mozse cos wylukam na forum