Zobacz pełną wersję : ZeGAry Indigio
Witam wszystkich szanownych forumowiczow.Ostatnio stałem się szczesliwym posiadaczem "sIwiKA" 3D 2000rok. Ostnio strasznie spodobaly mi sie zegary Indigio . Cena to 129 zl na allegro takze nie jest to jakis kosmicny koszt , mam tylko jedno pytanko jak wyglada montaz tych oto zegarow ?? Moe mi ktos przyblizyc jak wyglada ta procedura ??
a moze tak klikniesz na aukcji link "zadaj pytanie sprzedajacemu"?
i gdzies bylo na forum... Uzyj szukaj...
o ile dobrze pamietam naklada sie na oryginalne tarcze
o ile dobrze pamietam naklada sie na oryginalne tarcze
tak naklada sie i niemozesz wyjac wskazowek bo jak to zrobisz to juz zacznij szukac nowych licznikow :mrgreen:
Wydaje mi sie ze zrobia mi to w zakladzie " elektryka samochodowa u Pana Edka " :D dobrze ze napisales mi o tych wskazowkach ... ciekawe dlaczego tak jest z tymi wskazowkami ??
to zrobisz sobie sam w domu... tzn. powinienes bo to bardzo proste jest...
Wydaje mi sie ze zrobia mi to w zakladzie " elektryka samochodowa u Pana Edka " :D dobrze ze napisales mi o tych wskazowkach ... ciekawe dlaczego tak jest z tymi wskazowkami ??
bo tak jest Honda to nie maluch
a mozesz to zrobic sam w 15 minut :mrgreen:
czyli zdejmuje sie samo szklo czy to cale " jajo " ? Dam rade ... pojde za chwile na parking i przyjrze sie temu z bliska
przyjzyj sie uwaznie... :lol:
Wszystkich pomocnikow od Indigio zapraszam w najblizyszm czasie do dzialu Nasze Hondy poniewaz postanowilem,iz podziele sie zdjeciami mojej Hani z innymi , nie ma sie w prawdzie czym chwalic ale zawsze bedzie to jakis postep ...