PDA

Zobacz pełną wersję : Porada na co patrzec przy zakupie

mayor28
14-02-10, 20:15
witam znalazlem sobie hanie cupe 1.6 d16y7 co mi mozecie powiedziec o tym silniku ma wlozona hybryde i lpg kolektory i caly wydech ogolnie zhamowana na 115 km na co zwrocic uwage bo sie troche napalilem a to nie dobrze wiem o tym z gory dziex i Pozdrowki dla wszystkich hondziarzy elo

uniu1
14-02-10, 20:28
Jeśli ma lpg to od razu dziekuję.Wyższe temperatury spalania wpływają bardzo niekorzystnie na engin. Poszukaj sobie na forum na ten temat.
chyba że na tym lpg bardzo mało przejeXdziła a stan jest bdb to wtedy bym się zastanawiał

skolopendra
14-02-10, 20:50
Jeśli ma lpg to od razu dziekuję.

ja również

mc47
14-02-10, 23:48
no a moze wypadalo by auto obejrzeć a nie od razu odrzucać ze względu na gaz ?
przecież jak jest dobra instalacja, dobrze ustawiona i auto było użytkowane z głowa to co z tego że gaz jest
... sporo jest też tematów ze ludzie mają gaz i nic im się złego nie dzieje. Przecież jak by auto miało 400 k przebiegu to co też byście od razu dali sobie spokój bez oglądania ?

zobacz czy auto ogólnie wyglada na zadbane czy na kibel i już będziesz dużo wiedział jak było użytkowane
a najlepiej zajrzyj do tematu na forum o tym na co należy zwrócić uwagę przy zakupie auta:

http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=36501

a i może zabierz kogoś kto ma jakąś wiedzę i będzie w stanie ostudzić twoje napalenie :)