Zobacz pełną wersję : Porada na co patrzec przy zakupie
witam znalazlem sobie hanie cupe 1.6 d16y7 co mi mozecie powiedziec o tym silniku ma wlozona hybryde i lpg kolektory i caly wydech ogolnie zhamowana na 115 km na co zwrocic uwage bo sie troche napalilem a to nie dobrze wiem o tym z gory dziex i Pozdrowki dla wszystkich hondziarzy elo
Jeśli ma lpg to od razu dziekuję.Wyższe temperatury spalania wpływają bardzo niekorzystnie na engin. Poszukaj sobie na forum na ten temat.
chyba że na tym lpg bardzo mało przejeXdziła a stan jest bdb to wtedy bym się zastanawiał
skolopendra
14-02-10, 20:50
Jeśli ma lpg to od razu dziekuję.
ja również
no a moze wypadalo by auto obejrzeć a nie od razu odrzucać ze względu na gaz ?
przecież jak jest dobra instalacja, dobrze ustawiona i auto było użytkowane z głowa to co z tego że gaz jest
... sporo jest też tematów ze ludzie mają gaz i nic im się złego nie dzieje. Przecież jak by auto miało 400 k przebiegu to co też byście od razu dali sobie spokój bez oglądania ?
zobacz czy auto ogólnie wyglada na zadbane czy na kibel i już będziesz dużo wiedział jak było użytkowane
a najlepiej zajrzyj do tematu na forum o tym na co należy zwrócić uwagę przy zakupie auta:
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=36501
a i może zabierz kogoś kto ma jakąś wiedzę i będzie w stanie ostudzić twoje napalenie :)