Zobacz pełną wersję : pytanie o zawieszenie?
witam dopiero co kupiłem civica 93r.mam takie pytanie odnosnie przedniego zawieszenia a mianowicie: czy tuleje metalowo-gumowe przednich dolnych wachaczy sa wymienialne czy ten waczacz trzeba kupic cały chodzi mi o te male dwie przednie wciskane w ramie wahacza za odp z góry dzieks.
tak sa wymienne, a na przyszlosc szukaj
jesli masz zamiar je zmieniac to kup oryginaly praktycznie wszystkie zamienniki szybko sie posypia
jesli masz zamiar je zmieniac to kup oryginaly praktycznie wszystkie zamienniki szybko sie posypia
Nie zgadzam się - montuje zamienniki od dobrych kilku lat, sam u siebie mam zamienniki wstawione i jest super - nic sie nie sypie.
tylko jakie polecacie żeby za szybko nie poszły
JulekCIVIC
14-02-10, 14:15
no ale wiesz, montujesz u siebie od kilku lat, czyli rozumie ze co rok, wiec to wlasnie znaczy szybko :D jak bys mial OEM to mysle ze kapke dluzej by polataly :)
no ale wiesz, montujesz u siebie od kilku lat, czyli rozumie ze co rok, wiec to wlasnie znaczy szybko :D jak bys mial OEM to mysle ze kapke dluzej by polataly :)
Montuje od kilku lat zamienniki do różnych hond - zawodowo zajmuje się mechaniką i częściami ;)
JulekCIVIC
14-02-10, 23:41
no to super moze jakes znizki na czesci dla klubowiczow:P a tak serio to chodzilo mi o to ze wiesz na pewno sam jesli w tym siedzisz ze nawet zamiennik zamiennikowi nie rowny wiec na pewno OEM jet najlepszy ale no ceny sa czasem takieze 3 zamienniki wlozysz zanim ci sie OEM wroci :)