Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : czy te tłoki wytrzymają to....????

kristico86
09-02-10, 19:17
czy te tłoki http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=67902

wytrzymają???? co z trwałością produktów tej firmy???? testował ktoś coś takiego w b18c4????

JulekCIVIC
09-02-10, 19:47
Wytrzymaja co? koniec swiata? zalezy co chcesz robic w aucie, jesli tylko zmiane tlokow to pewnie i korby by sie przydalo wlozyc sam tlok ma w sumie nie wiele do gadania na wytrzymalosc, chyba ze na czystym podtlenku bedziesz jezdzil to sie wypala :D a NPR to dobra firma.

Pati
09-02-10, 21:50
jak zrzucisz z 6tego pietra to nie wytrzymaja.
NPR to nie są dobre tłoki. tak ja YCP czy inne chińskie. kładąc obok OEM, rozpoznał byś od razu co jest co...

kristico86
13-02-10, 15:55
dzięki za info na prawdę;)

JulekCIVIC
13-02-10, 16:43
dzięki za info na prawdę;)

no a czego sie spodziewales po takim pytaniu...
jak to mowia glupie pytanie glupia odpowiedz...
napisz co chcesz z tymi tlokami wiecej robic i co niby maja wytrzymac, chcesz konkretnej odpowiedzi użyj konkretnego pytania :)

kuba_guzik110
14-02-10, 10:00
Ja mam akurat pytanie też o tłokach ale do innego silnika, lecz to jest mało istotne. A mianowicie które toki sa dokładniej wykonane YCP czy NPR ?? ktore bardziej oplaca się kupić żeby dłużej pojeździły bez uszkodzenia silnika ??

Pati
14-02-10, 10:18
żadne z powyższych.

kristico86
14-02-10, 20:54
no a czego sie spodziewales po takim pytaniu...
jak to mowia glupie pytanie glupia odpowiedz...
napisz co chcesz z tymi tlokami wiecej robic i co niby maja wytrzymac, chcesz konkretnej odpowiedzi użyj konkretnego pytania :)

otrzymałem odpowiedź że nie opłaca się inwestować w tego typu sprzęt!!!! i jestem usatysfakcjonowany z otrzymanych odpowiedzi! i nie myśl że jak chcę coś robić w aucie to po kosztach...

pozdro