Zobacz pełną wersję : zawias z VTi EK4 do EJ6
Chodzi mi dokładnie o sprężyny, a jeszcze dokładniej czy na OEMowych springach z VTi Ek4 przyglebie moje EJ6 i czy wogóle bedą one pasować??......podkreślam że chodzi o OEMowe sprężyny. Wyczytałem gdzieś na forum że wersje VTi ponoć wychodziły seryjnie na niższym zawiasie i dlatego pytam.
wisnia8686
08-02-10, 20:48
nie, nieprzyglebisz, a pasowac beda
Oemy z EK4 są twardsze od serii?
nie, nieprzyglebisz
A pewnyś tego jest?? i skąd wiesz że nie przysiądzie??....chyba że próbowałeś takiego moda lub ktoś z Twoich znajomych "gejuchów" próbował to nie mam wiecej pytań.
A pewnyś tego jest?? i skąd wiesz że nie przysiądzie??....chyba że próbowałeś takiego moda lub ktoś z Twoich znajomych "gejuchów" próbował to nie mam wiecej pytań.
to po co pierdoły piszesz?
to po co pierdoły piszesz?
Zwyczajnie sie pytam skąd kolega ma pewność że pomysł taki sie nie sprawdzi i tyle, a pierdołowate to są właśnie takie komentarze jak Twój bo nic nowego do tematu nie wnoszą a tylko zaśmiecają wątek. Peace:rolleyes:
Zwyczajnie sie pytam skąd kolega ma pewność że pomysł taki sie nie sprawdzi i tyle, a pierdołowate to są właśnie takie komentarze jak Twój bo nic nowego do tematu nie wnoszą a tylko zaśmiecają wątek. Peace:rolleyes:
kolega jest pewny bo wie, że raczej ciezko coś obniżyc bez innych springów....
a gdybyś poczytał tez byś wiedział, że nie "przysiądzie"
a moje komentarze sa takie jakie bede chciał pisac....
laha :rolleyes:
kolega jest pewny bo wie, że raczej ciezko coś obniżyc bez innych springów....
No to niech kolega sie sam wypowie i będzie jasność bo w tym momencie produkujemy tu bezsensowną dyskusje o przysłowiowej "dupie-marynie"
a gdybyś poczytał tez byś wiedział, że nie "przysiądzie"
A owszem czytałem i z tego co wyczytałem to różne wnioski wypływają dlatego założyłem ten wątek
wisnia8686
09-02-10, 01:04
Lcfr wszystko Ci wyjasnił. Po 2 Google przyjacielem twym. Po 3 tak sprawdzałem.
wyjaśniono, potwierdzono, zamknięto.