PDA

Zobacz pełną wersję : zawias z VTi EK4 do EJ6

markotny
08-02-10, 19:38
Chodzi mi dokładnie o sprężyny, a jeszcze dokładniej czy na OEMowych springach z VTi Ek4 przyglebie moje EJ6 i czy wogóle bedą one pasować??......podkreślam że chodzi o OEMowe sprężyny. Wyczytałem gdzieś na forum że wersje VTi ponoć wychodziły seryjnie na niższym zawiasie i dlatego pytam.

wisnia8686
08-02-10, 20:48
nie, nieprzyglebisz, a pasowac beda

barnie
08-02-10, 23:17
Oemy z EK4 są twardsze od serii?

markotny
08-02-10, 23:27
nie, nieprzyglebisz

A pewnyś tego jest?? i skąd wiesz że nie przysiądzie??....chyba że próbowałeś takiego moda lub ktoś z Twoich znajomych "gejuchów" próbował to nie mam wiecej pytań.

Lcfr
08-02-10, 23:28
A pewnyś tego jest?? i skąd wiesz że nie przysiądzie??....chyba że próbowałeś takiego moda lub ktoś z Twoich znajomych "gejuchów" próbował to nie mam wiecej pytań.
to po co pierdoły piszesz?

markotny
08-02-10, 23:50
to po co pierdoły piszesz?

Zwyczajnie sie pytam skąd kolega ma pewność że pomysł taki sie nie sprawdzi i tyle, a pierdołowate to są właśnie takie komentarze jak Twój bo nic nowego do tematu nie wnoszą a tylko zaśmiecają wątek. Peace:rolleyes:

Lcfr
08-02-10, 23:57
Zwyczajnie sie pytam skąd kolega ma pewność że pomysł taki sie nie sprawdzi i tyle, a pierdołowate to są właśnie takie komentarze jak Twój bo nic nowego do tematu nie wnoszą a tylko zaśmiecają wątek. Peace:rolleyes:
kolega jest pewny bo wie, że raczej ciezko coś obniżyc bez innych springów....
a gdybyś poczytał tez byś wiedział, że nie "przysiądzie"
a moje komentarze sa takie jakie bede chciał pisac....
laha :rolleyes:

markotny
09-02-10, 00:09
kolega jest pewny bo wie, że raczej ciezko coś obniżyc bez innych springów....

No to niech kolega sie sam wypowie i będzie jasność bo w tym momencie produkujemy tu bezsensowną dyskusje o przysłowiowej "dupie-marynie"

a gdybyś poczytał tez byś wiedział, że nie "przysiądzie"

A owszem czytałem i z tego co wyczytałem to różne wnioski wypływają dlatego założyłem ten wątek

wisnia8686
09-02-10, 01:04
Lcfr wszystko Ci wyjasnił. Po 2 Google przyjacielem twym. Po 3 tak sprawdzałem.

Cegła
09-02-10, 01:07
wyjaśniono, potwierdzono, zamknięto.