PDA

Zobacz pełną wersję : cykło i nastała ciemność...

kaczy344
05-02-10, 21:17
wymieniałem żarówkę z lewej strony h4 wtyczka była już zdrowo nadtopiona, w momencie kiedy ją podpinałem coś strzeliło(bezpiecznik?) i nastała ciemność... nie ma w ogóle pozycyjnych, lewa lampa nie świeci(ale są długie), brak podświetlenia konsoli oraz zegarów, brak oświetlenia wewnętrznego, brak świateł mijania/pozycyjnych z prawej strony z tyłu.... masakra.... buda EG4 D15B2..... z góry dzięki za jakieś podpowiedzi... od rana będzie walka...

Nemereth
06-02-10, 00:19
Na pewno posprawdzaj bezpieczniki w nogach kierowcy i te pod maską, posprawdzaj żarówki i będzie dobrze :)

Nie sądzę, żeby coś więcej się zdarzyło ale jak by co to zapewne napiszesz co dalej nie działa ;)

kaczy344
06-02-10, 13:21
no wiec... przod ogarniety, bepieczniki wszystkie ogarniete.... co zostalo?? podswietlenie zegaro+ deska, tylnia lampa.... takze jeszcze to ogarnac i bedzie gitarka....

Nemereth
06-02-10, 16:27
podswietlenie zegaro+ deska, tylnia lampa.... takze jeszcze to ogarnac i bedzie gitarka....

Bezpiecznik

Zegary i prawa tylna lampa są na jednym bezpieczniku. Chyba że na pewno wszystkie posprawdzałeś i wymieniłeś a popaliło świeczki :P

kaczy344
07-02-10, 07:17
Bezpiecznik

Zegary i prawa tylna lampa są na jednym bezpieczniku. Chyba że na pewno wszystkie posprawdzałeś i wymieniłeś a popaliło świeczki :P

zarowka z tylu wymieniona.... ale jest to samo, masz moze rozpiske ktore gniazdo odpowiada za kalo obwod. mam pdfa sam naprawiam plus ksiazke z hondy ale w pdfie jest inna skrzynka a w ksiazce nie ma....

mozes
07-02-10, 07:42
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=1278&highlight=opis+bezpiecznik%F3w&page=2
pozdr