PDA

Zobacz pełną wersję : Silver creek czy zna ktos ta marke?

NOLAN
04-02-10, 15:14
Witam

Dzis z ciekawosci sciagnolem maskownice na drzwiach i moim oczom ukazal sie glosnik firmy silver creek,graja nawet przyjemnie ale nie moge znalesc na temat tej marki nic w necie,zna ktos te wynalazki?Bo nie wiem czy jest sens zmieniac na alpine lub hertz jezeli gra to i tak pod samym radiem ;)

JulekCIVIC
04-02-10, 18:41
http://www.google.pl/search?q=creek+car+audio&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

to jest firma creek a silver to model

NOLAN
05-02-10, 01:45
Hmmm ok ale dalej nie jestem w stanie znalesc nigdzie w necie tych glosnikow ktore sa zalozone u mnie,to jakis szit czy cos lepszego niz buszmeny ?:D

JulekCIVIC
05-02-10, 09:56
no sadząc po sprzęcie audio home to chyba niezły robią, ale no w sumie nie wiem po co twoje pytanie, jesli graja dobrze to po co je zmieniac nawet jesli byla by to firma krzak?

NOLAN
05-02-10, 11:00
Troszke mi brakuje basu,sa to 130mm w drzwiach i tak sobie wymyslilem ze jak zmienie je na 160mm alpine albo hertz (o ile wogole sie zmieszcza) to bas sie troche poprawi,nie zalezy mi na robieniu z samochodu dyskoteki tylko na dobrym dzwieku stereo z samego radia.

JulekCIVIC
05-02-10, 13:17
no zmieszcza ci sie 165mm jak zastosujesz dystanse (robie takie *******y to jak cos pw)
a co do osiagniecia wiekszego basu to niestety musze cie zmartwic ale wielkich zmian nie uzyskasz... moze troszke sie poprawi ale nie wiele tym bardzie ze bedzie urzywal radia do napedzania glosnikow, maly wzmacniacz by napewno poprawil prace nowych glosnikow :)

NOLAN
05-02-10, 15:06
Czyli nie ma szans na porzadne stereo przy uzyciu jedynie radia i glosnikow? Trzeba robic dyskoteke?

eM_Zet
05-02-10, 15:20
Raczej średnio. Radio ma zbyt małą moc, żeby porządnie napędzić głośniki :) Jeżeli oczekujesz basu jak i ładnego brzmienia, to niezbędne jest tez wygłuszenie drzwi :) Audio to nie tylko radio i głośniki :D