Zobacz pełną wersję : lotka w Macie..??
krzysiek civic
04-02-10, 14:34
Witam
Jakos dzisiaj patrzac na swoego civica wpadl mi pewien pomysl do glowy... Mam czerwonego civica HB 6 gen i myslalem tka ostatnio czy ta tylna latk ze swiatlem stop nie zrobic(pomalowac na mat) jak bys ie to prezentowalo?? do koloru czerwonego?? hmm macie mzoe jakies zdiecia albo opinie na ten temat
krzysiek civic
04-02-10, 16:03
sori Panowie pospiech zlym doradca;)
WIec w skrocie:
Co myslicie zeby zrobic ta lotke tylna od swiatla stopu w 6 gen HB koloru czerwonego na mat?
thompson17
04-02-10, 16:47
najlepiej by było cyknąć foto autka i w PS to prysnąć jak by to wyglądało:)
to chyba najlepsze wyjście
krzysiek civic
04-02-10, 16:51
wiem wlasnie..a jak wasze opinie na ten temat?? czerwona honda i sama lotka ta orginalna co jest walnieta na mat...
mysle ze lipa, jesli mat to np w komplecie do maski. albo burty itp bo tak sama z siebie to do niczego nie bedzie pasowac.
krzysiek civic
04-02-10, 18:54
hm moze i masz racje,,, hm a zastanawiam sie coz robic z ta lotka moze na czarno by ja walnac?? gelfi beda tez czarne.. siatka z grila czarna ..by sie chyba jakos komponowalo?:)
collombo11
04-02-10, 19:51
moim zdaniem.... NIEE!! pozatym tylko 1 częsc zmieniać to będzie kiepsko wyglądało ... cos do kompletu to prędzej!! mnie sie sczerze nie podoba ale to kwestia gustu napewno...