Zobacz pe³n± wersjê : Ch³opaki pomozcie
Posiadam civica 95 coupe czarnego, niedawno gosciu lekko przydzwonil we mnie, teraz robie autko, i szukam oryginalnej dokladki do zderzka przedniego, nie moge nigdzie jej znalezc, goly zderzak troche tak ³yso. Ewentualnie zastanawiam sie nad taka dok³adka
http://allegro.pl/item893671145_dokladka_przod_honda_civic_mk_design _raty.html
Powiedzcie co o niej sadzicie czy nie bedzie problemu w jej montazu? Czy bedzie tak wygladac jak na zdjeciu czy tandetnie. Ewentualnie poradzcie mi jakas dokladke w takim stylu, najlepsza by byla oryginalna, ale jakas delikatna nie przesadna tez mogla by byc.
To jest kopia west wings taka sama jak sprzedaje uzytkownik kuba_guzik110 wez od niego zamiast z allegro :)
Sporo osob na forum ma tê dokladke i bardzo fajnie to wyglada mimo ze jestem fanem tylko czarnych dokladek.
Ja zamierzam ja do lakiernika razem ze zderzakiem oddac wiec czarna bedzie ;]. Nie wiesz moze gdzie moge znalezc oryginalna dokladke?
¦ledziæ internet i forum co jaki¶ czas mo¿na trafiæ orygina³ od VTI;) Trzeba byæ cierpliwym, ja swoja znalaz³em za 60z³ lekko pekniêt± bo jest te¿ nówka na Allegro, ale cena pora¿a:eek: http://moto.allegro.pl/item837549412_dokladka_do_zderzaka_vti_oem_japan.h tml
Stary LOL, je¶li mia³e¶ dok³adkê i uleg³a uszkodzeniu podczas kolizji spowodowanej przez kogo¶ to zostaw to do zakupienia przez warsztat który pó¼niej wszystko rozliczy z ubezpieczycielem. Nie b±d¼ baran bo jeszcze za swoje wyremontujesz uszkodzenia ;p
albo poczekaj chwilkê bo w grupowych zamówieniach bêdzie za jaki¶ czas dostêpna dok³adka vti z laminatu
Nunek bêdzie to organizowa³.
Nie mialem dokladki a autko robie na wlasna reke bo przyznali mi 2 razy wiecej kasy niz powinni, wiec bezsensem byla by bezgotowkowa naprawa
przyznali mi 2 razy wiecej kasy niz powinni
a to nowosc ;/
collombo11
04-02-10, 19:58
czy ja wiem czy taka nowo¶æ?? jak dostaniesz dzwon od kogo¶ kto ma OC w pzu.... 3 tyg temu odebra³em auto po naprawie... za kase z ubezpieczenia kupi³em zderzak z halogenami zmieni³em instalacje i mimo ze tylko prawy przedni naro¿nik mia³em strzelony wymalowaæ prawie ca³e auto i niedoróbki:) pozatym pojawi³ sie spojler klapy tylnej a ... 600z³ zosta³o w kieszeni i tak :) czasem sie op³aci:D
No u mnie sprawca w³asnie pzu, a i rzczoznawce mialem spoko goscia. Tez jezdzi honda wiec najpierw troche sopbie pogadalismy a potem ogledziny :D