Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Magnat czy Sony Xplod

Electros
01-02-10, 21:36
Witam. Posiadam w swoim Eg3 Magnata Streetracer'a 3000xl . Niestety jak na razie jadę bez wzmaka, pod jednostką sterującą Sony Xplod CDX S2000. Nie powiem bo jakoś to gra i nie zamierzałem w najbliższym czasie nic zmieniać, ale trafiła mi się okazja kupić Głośnik Xplod'a xs l121 .
I tu pytanie, co radzicie. Zostać przy magnacie, czy brać Xplod'a i tworzyć do niego skrzynię.
Wiadomo bez wzmaka to nie będzie to ale i na niego przyjdzie czas.

borkosia66
01-02-10, 22:33
Witam .Wszystko zależy od tego jakiej muzyki słuchasz ,czy ten Sony da rade z szybkimi bitami ,jak będzie się rozwijała choroba car audio.Z własnego doświadczenia wiem ze należy wcześniej zaplanować co się chce mieć i wydać pieniądze raz a dobrze .Z uzyskaniem odpowiadającej mi jakości dźwięku walczę już prawie rok.

Electros
01-02-10, 22:44
Z muzyką to u mnie różnie bywa. Nieraz jest ochota na dobry zagraniczny rap, a nieraz na coś pokroju elektro czy trance. Najbardziej chodzi mi o niskie zejścia. Wiadomo że nie będą one z tzw. wyższej półki. Ale nie wiem który głośnik lepiej by sobie z tym radził. Wiadomo sprzęt można zawsze wymienić na coś innego jak nie będzie odpowiadał. Lub też gdy będzie jakiś większy napływ funduszy. Ale na chwilę obecną, czy jest sens pakować się w tego 'Soniacza' .? Czy pozostać przy Magnacie.?

JulekCIVIC
04-02-10, 13:28
najpierw panie to ty kup dobry wzmacniacz a twoj magnat cie zaskoczy, jak nie to pomyslisz o zmianie :)