Zobacz pełną wersję : problem z FAQ
chciałem dowiedzieć sie czegoś konkretnego o zawieszeniu nie zakładajac nowego tematu, ale niestety w FAQ nie działa zaden link.może ktos napisac dlaczego,ewentualnie podac link do jakis informacji, sorki za temat w tym miejscu
przeniosłem temat do układu jezdnego, bo tu wydaje mi się odpowiedniejszy...
chciałem dowiedzieć sie czegoś konkretnego o zawieszeniu
Ale co chcesz wiedzieć ? Zasadę działania :p ?
a szukałeś wogóle czegoś?
tak, szukałem. wiem że czeka mnie nie długo wymiana zawieszenia, jeszcze nie wiem jakich czesci, dlatego chciałem o tym dowiedziec sie jak najwiecej, tzn ceny, marki, co jest lepsze a co gorsze, ale nic konkretnego nie znalazlem
Trudno Ci będzie pomóc, nawet nie masz wpisanego auta w profilu. Ani nie piszesz, co konkretnie z tego zawieszenia potrzebujesz.
mam civica coupe ej2 z 95 r. kiedy byłem w listopadzie u mechanika to mówil mi że najprawdopodobniej bede musiał wymiesic amortyzatory i chyba jakies tulejki ale dokładnie nie pamietam, dlatego chciałem sie zorientowac w temacie,cenach itp bo zanim znowu u niego bede to troche czasu minie
ale nic konkretnego nie znalazlem
bo to sie trzeba troszke wysilić i poczytać,
wszystkie informacje o tym które tuleje sa dobre, które nie, jakie amortyzatory jakie sprężyny są na forum. opinii tez troszkę sie znajdzie
dobrze, ale skoro jestes moderatorem to pewnie bez problemu odpowiesz mi na pytanie po co jest FAQ, z którego nie można wogóle skorzystac??myśle ze od tego pownieniem zacząc skoro jestem zupełnie zielony i tak naprawde sam nie wiem od czego zacząc szukanie