Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : problem z FAQ

pejson
29-01-10, 17:57
chciałem dowiedzieć sie czegoś konkretnego o zawieszeniu nie zakładajac nowego tematu, ale niestety w FAQ nie działa zaden link.może ktos napisac dlaczego,ewentualnie podac link do jakis informacji, sorki za temat w tym miejscu

Cegła
29-01-10, 23:04
przeniosłem temat do układu jezdnego, bo tu wydaje mi się odpowiedniejszy...

chciałem dowiedzieć sie czegoś konkretnego o zawieszeniu

Ale co chcesz wiedzieć ? Zasadę działania :p ?

tomay
30-01-10, 10:16
a szukałeś wogóle czegoś?

pejson
30-01-10, 14:39
tak, szukałem. wiem że czeka mnie nie długo wymiana zawieszenia, jeszcze nie wiem jakich czesci, dlatego chciałem o tym dowiedziec sie jak najwiecej, tzn ceny, marki, co jest lepsze a co gorsze, ale nic konkretnego nie znalazlem

havok
30-01-10, 14:58
Trudno Ci będzie pomóc, nawet nie masz wpisanego auta w profilu. Ani nie piszesz, co konkretnie z tego zawieszenia potrzebujesz.

pejson
31-01-10, 18:03
mam civica coupe ej2 z 95 r. kiedy byłem w listopadzie u mechanika to mówil mi że najprawdopodobniej bede musiał wymiesic amortyzatory i chyba jakies tulejki ale dokładnie nie pamietam, dlatego chciałem sie zorientowac w temacie,cenach itp bo zanim znowu u niego bede to troche czasu minie

tomay
31-01-10, 18:55
ale nic konkretnego nie znalazlem
bo to sie trzeba troszke wysilić i poczytać,
wszystkie informacje o tym które tuleje sa dobre, które nie, jakie amortyzatory jakie sprężyny są na forum. opinii tez troszkę sie znajdzie

pejson
31-01-10, 23:54
dobrze, ale skoro jestes moderatorem to pewnie bez problemu odpowiesz mi na pytanie po co jest FAQ, z którego nie można wogóle skorzystac??myśle ze od tego pownieniem zacząc skoro jestem zupełnie zielony i tak naprawde sam nie wiem od czego zacząc szukanie