Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : klapa bagaznika,pomocy

redbul
29-01-10, 15:47
Witam,w ostatnim czasie wymienialem stacyjke poniewaz zgubilem kluczyk ale niewymienilem zamka bagaznika,i teraz mam taki problem ze ta dzwignia w srodku auta ktura znajduje sie obok dzwigni od klapki wlewu paliwa tez niemoga otworzyc bagaznika,jak pociagne za ta dzwignie to co slychac przy masce bagaznika ze cos sie rusza wiec linka chodzi,ma ktos jakies pomysly?

drex87
29-01-10, 17:22
złóż tylne siedzenia weś sobie latarke i sroboktet płaski połóż sie i poswiec od śwodka na zamek masz ta dzwigienke podhacz ja i po problemie

qba1983
29-01-10, 17:59
no po problemie... masz otwarty bagaznik, zosytaje ci jeszcze tylko wyregulowac hak od zamka.

MrUkAs
01-02-10, 09:21
Mam ten sam problem, ruszalem ta dzwigienka w klapie bagaznika ale nic nie daje. Ciagne za wajhe i slychac jak probuje otwierac, ale nie otwiera :(

czara
01-02-10, 16:28
jak jzu otworzysz bagażnik spróbuj wykręcić trochę te odbojniki po rogach klapy mi to pomogło i zamek działa elegancko ;]

MrUkAs
01-02-10, 17:08
jak jzu otworzysz bagażnik spróbuj wykręcić trochę te odbojniki po rogach klapy mi to pomogło i zamek działa elegancko ;]

W klapie?? te co sa w aucie to nie da sie ich za cholere odkrecic...

czara
02-02-10, 08:25
tak te w klapie po rogach, no jak sie nie da? skręcasz i odkręcasz jak chcesz, sa 4 pełne obroty ;]

MrUkAs
02-02-10, 12:56
No w klapie nie ma zadnych srubek, ani nic ;) tylko ta dzwigienka, ktora mozna ruszac...