Tomao
27-01-10, 11:04
Wymieniłem zegary bez obrotka na zegary z obrotkiem, no i już sie wkurzam, bo sytuacja ma miejsce drugi raz. Na początku jak wymieniłem, to wskaźnik temp i paliwa działa połowicznie, tj. temp była ok, ale paliwo świrowało i po tankowaniu wskazówka szła w dół. Kupiłem jeszcze jeden zegar (paliwo + temp.) i teraz po założeniu, paliwo spadło na "zero", czasem drgnie, ale prawie nic, a temp. w ogóle umarła. :eek::eek::eek:
Co to może być?? Bo chyba jednak nie wina zegarów? Może coś z elektryką? Pomóżcie!
PS.
Obrotomierz i prędkościomierz działają.
Mały up, zauważyłem, dzis, ze paliwo po wyłączeniu auta spada ponizej czerownego, a po uruchomieniu idzie na czerwone, ale za to temp. po rozgrzaniu idzie do góry az poza czerwone! a po chwili spada na sam dół, to na pewno cos z elektryką, bo wiem, silnik jest ok, bo stare zegary pokazują, ze wszystko jest ok.
Co to może być?? Bo chyba jednak nie wina zegarów? Może coś z elektryką? Pomóżcie!
PS.
Obrotomierz i prędkościomierz działają.
Mały up, zauważyłem, dzis, ze paliwo po wyłączeniu auta spada ponizej czerownego, a po uruchomieniu idzie na czerwone, ale za to temp. po rozgrzaniu idzie do góry az poza czerwone! a po chwili spada na sam dół, to na pewno cos z elektryką, bo wiem, silnik jest ok, bo stare zegary pokazują, ze wszystko jest ok.