Zobacz pełną wersję : Łącznik stabilizatora
Pytanie- czy warto zapłacić więcej i kupić w ASO, czy skusić się na taniznę IC/JC itp?
Jeśli zamiennik to jakiej firmy? Lemforder? Febi? I dlaczego?
pzdr.
zdecydowanie lemfrder jezeli to ma byc zamiennik :d
a jaka jest roznica miedzy org. i zamiennikiem w cenie :?:
moim zdaniem łazznik stabilizatora nie pracuje w takim stopniu, zeby trzeba go bylo czesto wymieniac, wiec jak zmienisz teraz nawet jakis zamiennik, to na troche Ci starczy. Poza tym jakis czas temu jak zakladalismy u hcc poliuetany, to dokupywalismy wlasnie laczniki w JC i ich jakosc byla naprawde szokujaco niezla (w porównaniu do tego chlamu co potrafili wczesniej robic).
Jesli natomiast cena w ASO nie jest szokujaco wysoka, to lepiej kupic oryginal i miec swiety spokój.
Łączniki muszę wymienić.
Detal brutto w ASO, to 420PLN za komplet przód i 420PLN za komplet tył, a to nie jest mało... :?
ponawiam pytanie- czy polecacie jakąś konkretną firmę produkującą zamienniki?
z tych co wymieniles to zdecydowanie lemforder :!:
to jest montowane na pierwszy montarz w mercedesach, bmw, audi i nieznacznie w vw.jak jeszcze bedziesz mial do wyboru w lepszej cenie firme boge to smialo mozesz brac, bo to jest to samo co lemforder ;)
tak samo jak mann-humel robi filtry dla bosch'a :d
Lemforder bądź TRW ew. Febi bedą niezłe. Omijaj OCAPa, 4MAXy i inne wynalazki.
Gr00bY, to poproszę o odp. na PW w tym temacie :grin:
Liczę na Ciebie :)
FEBI 99,5zl
Lemforder 104zl
Z tym ze dostepny z tego co widze tylko FEBI. Jeden i drugi w jakosci oryginalu.
Ceny detaliczne wiec trzeba odjac rabat. W poniedzialek jesli chcesz napisze Ci pw ile dla Ciebie do zaplacenia :)
[ Dodano: Sob 29 Lip, 2006 ]
Ps. U Ciebie jest taki krotki obrocony o 180 stopni tak?
Ceny detaliczne wiec trzeba odjac rabat. W poniedzialek jesli chcesz napisze Ci pw ile dla Ciebie do zaplacenia
Poproszę o PW :) Pamiętaj proszę o specjalnym rabacie, uwzględniającym moje zatrudnienie ;)
Krótki na pewno, ale czy obrócony o 180'... ciężko mi powiedzieć- EK4 '97.
Wysle Ci w poniedzialek bo teraz z pamieci to nie wiem jaka cene moge Ci zaproponowac. Tymczasem ja poproste o oferte na MTF 2 litry :D