Zobacz pełną wersję : tuning Hondy
Witam Szanownych Forumowiczów!
Moją Hondę Civic Coupe 1,6 V-tec z 1994r (2 drzwiowy,czerwony) mam zamiar poddać niewielkiemu tuningowi tzn.zamontować zderzaki tuningowe i tylny spojler.Jeśli by ktoś był tak uprzejmy pinformować,gdzie mógłbym kupić w/w elementy (jakieś adresy,namiary na Firmę sprawdzoną już przez kolegów,ewentualnie ceny),byłbym bardzo wdzięczny!Także z chęcią wysłucham/przeczytam dobre rady od Tych,którzy Hondami Coupetkami po tuningu już śmigają.Szczególnie interesują mnie problemy,które przy montażu tuningowych zderzaków i spojlera mogą wystąpić!?
Liczę na pomoc! Pozdrawiam - henry
Sprawdziłeś allegro?
Tam powinno być mnóstwo części za rozsądne pieniądze.
Kiedyś jak chciałem też zrobić coś takiego to właśnie na allegro znalazłem mnóstwo części tego typu.
Pozdro.
[ Dodano: Pon 24 Lip, 2006 ]
Ja osobiście z allegro zamówiłem spoiler do poprzedniej Hondy (fotki w podpisie).
Jak byś był zaintreresowany takim spoilerem to moge Ci podać jakieś namiary.
Pozdro.
Witam!Dzięki za zainteresowanie i próbę pomocy.O Alegro wiem,ale wiem też,że kupowanie tam z zupełnie nieznanego żródła jest obarczone dość dużym ryzykiem:liche wykonanie i może nie pasować,z kiepskiego materiału.Dlatego z wdzięcznością przyjmę namiary na jakieś "sprawdzone żródło" z częściami tuningowymi.A tak nawiasem mówiąc spojlerek na fotkach całkiem,całkiem.....
Nie ma ładnych tylnych zderzaków, ewentualnie dokładki :(
Albo pojechać na grubo i WingsWest, ale tego nie ma w Polsce.
wingswesta mi sie tylko progi widzą
[ Dodano: Wto 25 Lip, 2006 ]
http://www.wingswest.com/product_images/387/406_l.jpg
całkiem fajne tylko tej lotki nie dawac
Sympatyczny ten body kit WingsWesta... Tylko
tej lotki nie dawac
:)
Dzięki wszystkim za uwagi i porady dot.tuningu Hondy mej!Szkoda tylko,że dotychczas jeszcze nikt nie dał choć przybliżonych namiarów na jakieś solidne,sprawdzone i jednocześnie w miarę tanie miejsce,gdzie tuningowe części można zadobyć,a wcześniej pooglądać!Na takie informacje będę czekał w dalszym ciągu!!!
jakieś solidne,sprawdzone i jednocześnie w miarę tanie miejsce,gdzie tuningowe części można zadobyć,a wcześniej pooglądać!
oglądałeś reklame ERY ? :>
allegro twoim przyjacielem, a poza tym polecam wejscie na regionalnym zapytac ziomków z Białegostoku
Henry, pooglądać możesz tylko w internecie, bo w Białymstoku nie ma Civica coupe ze spoilerami (był jakieś 2-3 lata temu). Jeździ jeden czarny hatchback z przednim zderzakiem (technicznie pasuje też do coupe) - zdjęcie masz w katalogu zdjęć Grupy Podlasie. Co do zamówienia - poszukaj na amerykańskim ebayu i pisz PW do Octane - on w tej chwili siedzi w USA i wraca na jesieni, może coś byłby w stanie Ci sprowadzić.
Panowie odswierze troche! Mam zamiar cos przybajerowc moze macie jakies linki na zderzaki i progi do 6g. nie chce dokladek wolalbym cos oryginalnego! czekam na jakies propzycje!
Obadaj ta stronke , tu sa ciekawe body kity . Pozdrawiam . http://www.autor-tuning.com/