PDA

Zobacz pełną wersję : Podświetlenie zapalniczki

Jarosław
21-01-10, 15:31
Witam, zastanawia mnie coś takiego czy były w naszych Civicach montowane podświetlenia gniazda zapalniczki? W wielu samochodach niższej klasy coś takiego było, bo to przydatna rzecz, nie ma szans żeby rozgrzaną zapalniczką trafić w plastik.

W mojej Hondzie nie znalazłem miejsca na żadną żaróweczkę fabryczną, więc raczej tego nie miała, ale może były wersje z tym oświetleniem? U mnie ten plastik wokół zapalniczki jest niestety zniszczony, brak mu też zaczepu i siedzi na słowo honoru tylko, jakby ktoś miał taki w dobrym stanie to chętnie kupię.

Na wiosnę może się pokuszę o jakiś patent żeby podciągnąć od podświetlenia popielniczki oświetlenie zapalniczki.

ygor
21-01-10, 15:33
na allegro kupisz zapalniczke z podswietlanym gniazdem za bodaj 15 czy 20 plnow uniwersalna

służę linkiem :

http://www.moto.allegro.pl/item892061268_zapalniczka_euro_gniazdo_zielone_pod swietlenie.html

Jarosław
21-01-10, 17:09
A podziękował kolego, podziękował. Szerokości :)

Dobry patent, pewnie wykorzystam, ale poszukiwałem bardziej powiedzmy oryginałów bo już taki fetysz mam ;) To gniazdo zapalniczki to jak żywcem z Poloneza :) a ja z Polonezów tylko akwarium lubię :D

mn87
29-01-11, 00:49
Kolego Jarosław, wykombinowałeś coś z tą podświetlaną zapalniczką? Mi też strasznie brakuje podświetlenia jej, chociaz nie pale