Zobacz pełną wersję : Xenon Hid do austri
Witam,
Civem jezdze 2 lata od roku mam soczewi i hidy. Ale oto mam dylemat . jade na narty do austi i sie zastanawiam co mi grozi jak pojade na xenonach. W polce nie miałm zadnych problemów. Co mi grozi w czechach i austri??
Pozdrawiam
Szymon
Po prostu jedz w Austri zgodnie z przepisami i predkosciami jakie obowiazuja na autostradzie,a nikt Cie nie zatrzymie,a tym bardziej nie doczepia sie do swiatel.Nawet nie masz pojecia jakimi wrakami poruszaja sie Polacy ktorzy tam pracuja.
wyreguluj sobie żeby nie waliły w kosmos i będzie ok
Tak jak kolega gallus wspomniał - w Austrii nie przywiązują dużej wagi do takich szczegółów, bo jeździ na prawde sporo trupów i to nie tylko z polski i to na nich kładą największy nacisk kontroli..
Tak czytam i troche bzdury piszecie, że nie sprawdzają, może nie doczepią do najmniejszej pierdoły ale sprawdzić sprawdzają dużo.
Tej zimy byłem w Alpach Sportbackiem i podczas kontroli na autostradzie za przekroczenie prędkości kazali pokazać kamizelkę, trójkąt i gaśnicę :) Jako, że sportback całkowicie seryjny z oem xenami itp to nie mieli się do czego czepiać nie wiem co by było w przypadku tuningowanej hondy :)
Jeśli nic nie odwalisz i nie będą mieli powodów aby Cię zatrzymać to spokojnie możesz jechać i się nie obawiać, wg mnie nie zatrzymają Cię do rutynowej kontroli pod warunkiem, że Twoje światła nie oświetlają wiewiórek na drzewach :)