PDA

Zobacz pełną wersję : Xenon Hid do austri

Szymonc
21-01-10, 01:04
Witam,
Civem jezdze 2 lata od roku mam soczewi i hidy. Ale oto mam dylemat . jade na narty do austi i sie zastanawiam co mi grozi jak pojade na xenonach. W polce nie miałm zadnych problemów. Co mi grozi w czechach i austri??
Pozdrawiam
Szymon

gallus42
21-01-10, 06:11
Po prostu jedz w Austri zgodnie z przepisami i predkosciami jakie obowiazuja na autostradzie,a nikt Cie nie zatrzymie,a tym bardziej nie doczepia sie do swiatel.Nawet nie masz pojecia jakimi wrakami poruszaja sie Polacy ktorzy tam pracuja.

pobo22
21-01-10, 08:45
wyreguluj sobie żeby nie waliły w kosmos i będzie ok

Rapik
22-01-10, 12:10
Tak jak kolega gallus wspomniał - w Austrii nie przywiązują dużej wagi do takich szczegółów, bo jeździ na prawde sporo trupów i to nie tylko z polski i to na nich kładą największy nacisk kontroli..

spychu
22-01-10, 20:02
Tak czytam i troche bzdury piszecie, że nie sprawdzają, może nie doczepią do najmniejszej pierdoły ale sprawdzić sprawdzają dużo.

Tej zimy byłem w Alpach Sportbackiem i podczas kontroli na autostradzie za przekroczenie prędkości kazali pokazać kamizelkę, trójkąt i gaśnicę :) Jako, że sportback całkowicie seryjny z oem xenami itp to nie mieli się do czego czepiać nie wiem co by było w przypadku tuningowanej hondy :)

Jeśli nic nie odwalisz i nie będą mieli powodów aby Cię zatrzymać to spokojnie możesz jechać i się nie obawiać, wg mnie nie zatrzymają Cię do rutynowej kontroli pod warunkiem, że Twoje światła nie oświetlają wiewiórek na drzewach :)