Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Strojenie KUJ-POM

JulekCIVIC
17-01-10, 16:17
Witam, myślałem o strojeniu swojego silniczka, jest juz troche modow zrobionych i przydalo by sie cos.
Problem tylko w tym ze jak tak przeglądał to koledzy którzy stroją kompy to Warszawa lub Kraków czy Wrocław... a ja jestem z kuj-pom i mi trochę daleko jechać taki kawal...
no i teraz pytanie, jest ktoś może jakoś bliżej kto robi to dobrze i może go polecacie lub sam się odezwie w temacie :) pozdrawiam

p.s. żeby nie było może zbędnych pytań to nie chodzi o przesunięcie odcinki czy procedurę startowa, tylko o mapy paliwowo-powietrzne itp. chociaż odcinka i procedura tez wchodzę w grę, ale to akurat żaden problem na odległość :)

Nowy Kubi
19-01-10, 12:25
Jest, np. Zielona Góra, ale pytanie gdzie jesteś w kuj-pom bo może być dalej niż wawa. Za to drogi lepsze :)

JulekCIVIC
19-01-10, 13:16
Okolice włocławka :) czyli torun, bydgoszcz, itp sa najblizej do wawy mam 170km bodaj ze do poznania 155km :)

sivy
20-01-10, 19:52
to ty już nie stroisz woltomierzem ?:D

JulekCIVIC
20-01-10, 23:42
to ty już nie stroisz woltomierzem ?:D

Nigdy mi nie pokazales jak ty to robiles :D

uboat
22-01-10, 12:21
Witam, myślałem o strojeniu swojego silniczka, jest juz troche modow zrobionych i przydalo by sie cos.
Problem tylko w tym ze jak tak przeglądał to koledzy którzy stroją kompy to Warszawa lub Kraków czy Wrocław... a ja jestem z kuj-pom i mi trochę daleko jechać taki kawal...
no i teraz pytanie, jest ktoś może jakoś bliżej kto robi to dobrze i może go polecacie lub sam się odezwie w temacie :) pozdrawiam

p.s. żeby nie było może zbędnych pytań to nie chodzi o przesunięcie odcinki czy procedurę startowa, tylko o mapy paliwowo-powietrzne itp. chociaż odcinka i procedura tez wchodzę w grę, ale to akurat żaden problem na odległość :)

www.garazraceteam.pl

pogadaj ze Sławkiem

sivy
22-01-10, 19:48
słyszałem bardziej niz złe opinie o tym warsztacie

JulekCIVIC
23-01-10, 00:06
No gadalem z nimi o temacie, robia to przez 3 dni i biora 700zl :eek:

RYS
24-01-10, 02:49
Okolice włocławka :) czyli torun, bydgoszcz, itp sa najblizej do wawy mam 170km bodaj ze do poznania 155km :)
170km to nie aż tak daleko ;) HeH!

sunnboy
24-01-10, 06:24
170km to nie aż tak daleko HeH!
dokladnie,jak cos to napisz czy bys lecial,tez bym moja podjechal do dr.R ;)

maja
24-01-10, 12:02
Furious http://www.strojeniehond.pl/
albo doktor dominik http://ecu-performance.com.pl/