Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cwiartki Karoserii.

wanciak86
15-01-10, 16:01
Witam.

Mam pytanie.

czy ktos z bardziej zorientowanych moglby na jakimkolwiek zdjeciu Civica V HB wyrysowac mi jak powinny byc pociate cwiartki z innej hondy, n ataki sposob zepospawac z moja proogi i nadkola? w jakim miescu trzeba pociac, tak zeby nie uszkodzic jakichs slupkow i blacharz zeby mogl to wszystko ladnie zlozyc ?

stypek23
15-01-10, 17:05
Ta.. tez by mi sie przydało powycinac co nie co :p

wanciak86
15-01-10, 19:49
a czy ktos normalnie potrafi pomoc ? bo musze to jak najszybciej wiedziec a niemam pojecia jak zlecic wyciecie tego, w ktorych miejscach

KrzyChules
15-01-10, 20:04
tnij po podłodze, potem się powinno to porozwiercac i dopasowac do starej podłogi, tak jakies 20 cm od zgrzewow

teg
15-01-10, 20:15
Błagam... nie pomagajcie mu w czymś takim... O jednego szrota spawanego mniej...

wanciak86
15-01-10, 21:26
o czym Ty czlowieku wogole mowisz ? ja mowie o wymienieniu zardzewialych progow i nadkoli - a nie o skladaniu z dwoch jednego buahaha - czytaj z uwaga albo sie nei wypowiadaj

Bogdan19
15-01-10, 23:32
ja podepnę sie pod temat bo u siebie w civicu eg4 chce zmienić dach. mam u siebie wstawiony nie oryginalny szyberdach i za pieknie to nie wygląda. chciał bym wstawić dach z oryginalnym szyberdachem hondy, lub w tym gorszym wypadku bez szyber dachu. czy istnieje taka możliwość przeprowadzenia takiego zabiegu? czy są jakieś problemy związane z tym? gdyby ktoś udzielił mi info był bym bardzo wdzięczny;)

TENCIO
16-01-10, 17:14
przy takich akcjach najlepiej poprosic o takie wyciecie blacharza ktory to potem bedzie spawal

Bogdan19
16-01-10, 23:27
tak własnie sie zastanawiam zeby kupić cały dach razem ze słupkami a dalej niech sobie blacharz tnie jak mu pasi.

teg
17-01-10, 15:08
o czym Ty czlowieku wogole mowisz ? ja mowie o wymienieniu zardzewialych progow i nadkoli - a nie o skladaniu z dwoch jednego buahaha - czytaj z uwaga albo sie nei wypowiadaj

Sorry, my fault.