djinfi
17-07-06, 23:17
tak sie zastanawiam czy oplaca sie kupic radio z osobnym sterowaniem na sub. poniewaz lada dzien przybedzie do mnie robiona na zamowionka skrzyneczka i nie wiem czy czasem nie zmienic radia (JVC kdg 511) na jakis inny z osobnym sterowaniem na suba? i tak tylni kanal w obecnym sprzecie mam przeznaczony tylko na suba i pod to osobny wzmacniacz ale czy bedzie jakas roznica jesli bedzie to regolowanie wlasnie przez radio z osobnym kanalem w porownaniu do regolacji ze wzmacniacza jesli sygnal dojdzie wlasnie ze zwyklego kanalu. :) troche to zamotalem ale mam nadzieje ze sie polapiecie o co mi chodzi :)
ps moze ktos jest chetny na mojego jvc :) 2 latka pl gwarancji i stan jest bardzo dobry zadnych rysek itp. za 450 bym go oddal w dobre rece ;) no chyba ze powiecie ze nie ma roznicy czy jest osobny kanal na suba czy nie to wtedy go nie zmieniam ;)
ps moze ktos jest chetny na mojego jvc :) 2 latka pl gwarancji i stan jest bardzo dobry zadnych rysek itp. za 450 bym go oddal w dobre rece ;) no chyba ze powiecie ze nie ma roznicy czy jest osobny kanal na suba czy nie to wtedy go nie zmieniam ;)