PDA

Zobacz pełną wersję : radyjko ze sterowaniem na sub

djinfi
17-07-06, 23:17
tak sie zastanawiam czy oplaca sie kupic radio z osobnym sterowaniem na sub. poniewaz lada dzien przybedzie do mnie robiona na zamowionka skrzyneczka i nie wiem czy czasem nie zmienic radia (JVC kdg 511) na jakis inny z osobnym sterowaniem na suba? i tak tylni kanal w obecnym sprzecie mam przeznaczony tylko na suba i pod to osobny wzmacniacz ale czy bedzie jakas roznica jesli bedzie to regolowanie wlasnie przez radio z osobnym kanalem w porownaniu do regolacji ze wzmacniacza jesli sygnal dojdzie wlasnie ze zwyklego kanalu. :) troche to zamotalem ale mam nadzieje ze sie polapiecie o co mi chodzi :)
ps moze ktos jest chetny na mojego jvc :) 2 latka pl gwarancji i stan jest bardzo dobry zadnych rysek itp. za 450 bym go oddal w dobre rece ;) no chyba ze powiecie ze nie ma roznicy czy jest osobny kanal na suba czy nie to wtedy go nie zmieniam ;)

Wallia
18-07-06, 09:33
Ja mam Sony radyjko 4x50W z tylnim wyjsciem na suba. Na chinche mam podłączoną do niego z tyłu tubę. W radiu przestawilem jakaś opcje z rearout na subout. Gra bardzo przyjemnie :)

takibartek
19-07-06, 10:23
Regulacja mocy wzmaka w radiu to przede wszystkim wygoda. Jak Ci brakuje basu to jednym ruchem ręki go wzmacniasz, a jak Ci go za dużo - to odejmujesz. Inaczej musiałbyś biegać do bagażnika za każdym razem. Nie jest to coś, bez czego nie można żyć, ale czasem się przydaje.

ceelx
19-07-06, 10:46
jak masz hajsik to kupuj ze sterowaniem suba
ja wlasnie bede zmienial na takiego pionka :d jest duuuuzo wygodniej