Zobacz pełną wersję : AMORTYZATORY JAKIE?
Witam
Proszę was o pomoc w sprawie amortyzatorów.
Mam civic-a z 99r,1,4 is angola,chciałbym wymienic amory bo odczuwam lekkie kołysanie samochodu w czasie jazdy.Chciałbym zamontowac amorki adekwatne do naszych dróg.Powiedzcie jakiej firmy amortyzatory sa montowane seryjnie,orginalnie w civic-ach z tego roku.Moze wiecie ile mniejwiecej kosztuja nowe.Gdzie mozna kupic poza serwisem oczywiscie.Mieszkam w Warszawie.
Dziękuje z góry
Pozdrawiam.
Wirnik.
Korzystając z opcji szukaj dowiesz się całkiem sporo nt amortyzatorów. Poza tym do tego właśnie został stworzony oddzielny dział i tam powinieneś założyć ten temat.
Na forum sprawa amorków poruszana była wielokrotnie - zadaj sobie odrobinę trudu, a zobaczysz, jak wiele możesz się dowiedzieć:)
tomekk,
Kolego mimo duzego wysilku nie znalazłem odpowiedzi na pytanie dotyczące amortyzatorów montowanych seryjnie tylko zamienniki i porównania amorow sportowych.Nic znajde odpowiedx w serwisie.
niech kto przeniesie to do opowiedniego dzialu
Do Hondy seryjnie montowana jest KAYABA
Z tuningiem to ma malo wspolnego, mialem na mysli dzial 5d :)
jak zwykle same przekupki a zero konkretow to jest wlasnie caly civic klub. 4 odpowiedzi jedna na temat. a moderator zamiast pokasowac zbedne posty lacznie z moim zostawia to a potem sie czyta czyta i strata czasu i zero esencji.
pierwsze słysze, zawsze myślałem że robi je Showa
lukas-comp
20-07-06, 23:32
w nowej generacji sa sachsa :)
osobiscie kupowalbym KYB jesli maja byc jak seria...
pierwsze słysze, zawsze myślałem że robi je Showa
No to sorry, bo słyszłałem od paru osób, że KYB. :P Ale nie były to osoby(mechanicy i sklepikarze), którzy dobrze znają się na hondach.