Zobacz pełną wersję : gaźnik D13B2
Mam pytanie ponieważ musze zmienić gaźnik (bo obecny jest pęknięty i posklejany przez poprzedniego właściciela - chodzi :P ) czy pasuje od jakiegos innego modelu? czy dzięki niemu mogę dodać troszkę kucy swojej hani?
pasuje jeszcze od d15b3 - własciwie jest chyba taki sam....
podobno mozna załozyc cos od preludy 88-92 i to zwieksza osiagi ale i spalanie...
wymien po prostu na taki sam. pelno tego w uzywkach. to jest sterowane wieloma podcisnieniemi i watpie czy co innego podejdzie zeby wszystko dzialalo jak trzeba.
kucof mozesz dodac tak: http://www.grupa-wroclaw.pl/2005/forum/viewtopic.php?t=218
poszukaj na forum bo bylo sporo na temat modyfikacji tego silnka
no włąśnei przy chęci odblokowania 2 przepustnicy zobaczyłem ze gaźnik jest pęknięty..więc narazie stwierdziłem ze go nie dotykam....dzięki wielkie
marcin EZG
15-08-06, 18:32
daj sobie luz z tym odblokowaniem ,znajomy mechanik zwyczajnie mi wyczyscil wszystkie dysze i caly gaznik- auto od razu lepiej jezdzi ,but sie poprawil i morda ucieszona:))
daj sobie luz z tym odblokowaniem ,znajomy mechanik zwyczajnie mi wyczyscil wszystkie dysze i caly gaznik- auto od razu lepiej jezdzi ,but sie poprawil i morda ucieszona:))
wiec nie placiles nic ? tez bym musial przecisic swoj ile moze kosztowac ?