Zobacz pełną wersję : Różnice w fotelach- VIgen
Mam pytanie o fotele VIgen przed i po lifcie tzn z EJ6 coupe przed liftem a np EJ9 po lifcie. Wiadomo ze z coupe to chyba najgorsze fotele jakie wyszly i jaka jest roznica z tymi po lifcie, czy sa wygodniejsze ,czy dupa tak nie cierpnie w dluzszej trasie itd.
podobno od del sol'a całkiem przyjemne są
podobno od del sol'a całkiem przyjemne są
Tylko jak bede wpuszczal pasażerow do tylu ?:)
najciekawszym rozwiązaniem dla mnie byłyby takie kubły z crx'a ale raczej nie do zdobycia :/
http://i7.photobucket.com/albums/y282/deetzcrx/sitze1.jpg
Z preludy fajnie wyglądają w civicu sam bede polowal na takie.
W poliftach masz dziurawe zagłówki i 2 pokrętła do regulacji pod tyłkiem, więcej nie wiem bo nie siedzialem w przedlifcie dostatecznie długo.
Różnią się tylko tapicerką i te z HB mają większy zakres regulacji pozycji (choć to też zależy od wersji).
Z preludy fajnie wyglądają w civicu sam bede polowal na takie.
a dużo kombinowania jest z szynami?
Do 5 gena pasują z malutkimi przeróbkami a z tego co wiem fotele z 6 gena pasują P&P do 5 gena czyli nie powinno być dużo roboty...jak coś posiadam kilka kompletów foteli od preludki...
a dużo kombinowania jest z szynami?
jest gdzies opis na forum jak przerobic tylko jedna szyne bez spawania. Tez sie zastanawiam nad prelude, tylko czy ktos opanowal juz jak zrobic zeby po zlorzeniu przesuwaly sie do przodu?
W poliftowych są jeszcze wersje siedzeni pokryte oryginalnie skórą allcantarą(czy jakos tak)