Zobacz pełną wersję : Jak zdjąc klamki w civic 96-00 przednioch drzwi?????
witam serdecznie tak jak w temacie , problem polega na tym ze dobrałem sie do tej klamki o dsrtony wew. odkreciłem 2 śruby mocujące, odpiołem z zawleczki popychacz (od bembenka) chce wypchnac klamke a tu nic zostaje jeszcze jakas taka srebrna blach która trzyma za bembenek, czekam na pomoc bo juz **** . .. . y dostaje a niechce czego sobie uszkodzic, pozdr.
witam serdecznie tak jak w temacie , problem polega na tym ze dobrałem sie do tej klamki o dsrtony wew. odkreciłem 2 śruby mocujące, odpiołem z zawleczki popychacz (od bembenka) chce wypchnac klamke a tu nic zostaje jeszcze jakas taka srebrna blach która trzyma za bembenek, czekam na pomoc bo juz **** . .. . y dostaje a niechce czego sobie uszkodzic, pozdr.
Trzeba znunąć tą zawleczke jak dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi.
zawleczke usunołem i zdjołem popychacz z bebenka , ale jeszcze cos trzyma
zawleczke usunołem i zdjołem popychacz z bebenka , ale jeszcze cos trzyma
JAk sie nie myle to ten plastik jest na zatrzaski, popchnij to na zewnatrz.
Czekaj bo ja chyba zle rozumiem, ty chcesz wyjac to z drzwi razem z czarną osłoną czy odczepić juz samą klameczke?
probowałem , ale nie wyłazi i niecvhce tez połamac a to wszystko blokuje taka blaszka ktora jest tez na bebenku ale nie jest to niego przymocowana, moze trzeba gdzies podważyć czy jak??
[ Dodano: Sro 12 Lip, 2006 ]
dobra zdjołem udało sie , miedzy tą blacha a czarnym plastkiem klamki jest zawleczka która nalezy podważyc u dołu tej blaszki (jest szczelina) i elegancko wyłazi.