Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : PIONEER DEH-2200UB czy warto ??

tofiks
01-01-10, 13:44
Witam, mam zamiar kupić jakieś radio w cenie około 300-350 zł, wypatrzyłem sobie radio PIONEER DEH-2200UB i zastanawiam się czy warto kupić, czy może doradzicie coś innego w tej cenie, zależy mi na tym żeby obsługiwało USB, bardzo proszę o opinie i uwagi, tu jest to radio które wypatrzyłem:
http://allegro.pl/item868298616_nowosc_2010_pioneer_deh_2200ub_cd_mp 3_usb_aux.html

CroX
01-01-10, 13:47
Kumpel ma podobny model tylko że bez USB i nie narzeka...a czy warto...hmmm to zależy od Ciebie czego oczekujesz od radia itp...wiadomo czym półka wyżej tym lepsze wykonanie i parametry...tak naprawdę to zalezy tylko od Ciebie czy będziesz robił konkretne car audio czy tylko tak żeby sobie coś mruczało...

tofiks
01-01-10, 13:51
w sumie mam z przodu dwa głośniki pioneer, w bagażniku jest wzmacniacz firmy kenwood i jakaś zwykła tuba, a po za tym mam zamiar na dokupić jeszcze jakieś dwa głośniki do tyłu

Son - Goku
01-01-10, 13:55
Tak jak wyżej kolega pisze.

Po prostu musisz wiedzieć jaki sprzęt gra,z jakich półek. Między radiem z 300zł a 1000zł (tak oriętacyjnie)

I wtedy dopasowujesz do Twoich potrzeb

karpik85
01-01-10, 14:31
Jeśli szukasz czegoś w takim właśnie przedziale cenowym to taki Pioneer jest bardzo dobrym wyborem. Grają zupełnie przyzwoicie, dobrze napędzi średniej mocy głośniki i co równie ważne są całkowicie bezawaryjne.
U mnie w sklepie stoi szafa car audio, w której można porównać różne radia i powiem CI, że np. słuchając Pioneera i podobnej klasy Sony to różnica jest ogromna. Na tych samych głośnikach, na większej głośności, Sony przy basie siada i charczy, a Pioneer prawie w całym zakresie gra czysto i głośno.

tofiks
02-01-10, 14:09
to w takim razie wydaje mi się że ten pioneer będzie dobrym rozwiązaniem