Zobacz pełną wersję : progi uniwersalne z allegro...podejdą? MB2
Pisze w tym dziale bo do tyczy to budy 5d 99r MB2 dokładniej no i nie wiem czy te "uniwersalne" progi podejdą. Wiem- wielu z Was powie - dołóż i kup lepsze - trzeba mieć z czego dołożyć:) stąd moje pytanie czy nie będzie problemu z montażem?? Jak to wygląda w praktyce bo napewno takową macie już
ale jakie progi?? daj linka to ocenimy jak to moze wygladac , oby nie byly za krotkie bo dluzsze to zawsze przyciac mozna.
http://allegro.pl/item113988652_progi_uniwersalne_ceny_producenta_.h tml
chociażby coś w tym stylu
hehe:) Kamil a co polecasz?:> jakie masz u siebie??
te z laminatu to szybko Ci popekają , a jak już o coś zachaczysz to wogóle pęknąl. Ale ogólnie to jak sie nie ma dołożyć na droższe to takie mogą być. Nie będą one całkowicie równe ,dużó będzie na nich gór i dolin, fal dunaju,
nie wiem co polecic, ja sie chyba bede moich pozbywał bo mam wizje na inne ale tego pomysłu narazie nie zdradze.
tajemniczy jak zawsze...w sumie jakbyś sprzedawał to może byśmy sie dogadali bo po co mam szit na allegro kupować? u Ciebie na żywca w sumie widziałem jak wygląda więc...