Zobacz pełną wersję : b18c4 swiece
jakie sa zalecane? a na jakich jezdzicie?
zalegaja mi w domu jakies NGK BKR6E-11...i sie zastanawiam czy nie podejda..
Katalogowo powinny być takie - BKR6E-N-11
jakie sa zalecane? a na jakich jezdzicie?
zalegaja mi w domu jakies NGK BKR6E-11...i sie zastanawiam czy nie podejda..
hmmm... a czym roznia sie te dwa modele?
BKR7EN-11
a takie podaje katalog ngk:)
Klik KATALOG (http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1320&test=1&w=pkwzuendkerzen/14066)
niby silnik sie zgadza... ale ja mam MB6... roznica w wartosci cieplnej swiec... niby 7 bedzie przystosowana do wyzszych temperatur...
niby silnik sie zgadza... ale ja mam MB6... roznica w wartosci cieplnej swiec... niby 7 bedzie przystosowana do wyzszych temperatur...
Jakby co ja ostatnio zmienialem swiece i stare z mojego MB6 mam luzem (w spoko stanie).
a jakie u siebie wsadzales?
i ja mam te en-11 i jest ok
a jakie u siebie wsadzales?
kupilem w ASO
NGK BKR6E-N-11
ps. jakby co mam jeszcze do MB6 uzywane kable wysokiego napiecia (oryginal)
pozdro!
kupilem w ASO
NGK BKR6E-N-11
ps. jakby co mam jeszcze do MB6 uzywane kable wysokiego napiecia (oryginal)
pozdro!
Tak jak napisałem - BKR6E-N-11 :)
no dobra.. to czym sie roznia NGK BKR6E-N-11 od NGK BKR6E-11 ???
Ile mozna pi@#$%^olic o swiecach? Juz kilka razy w tym temacie podane byly swiece zalecane przez producenta.
Btw, google Ci nie dziala?
http://images48.fotosik.pl/242/ecce888ed528470bm.gif (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ecce888ed528470b)
N = Special Side Electrode
Na BKR6E-11 tez mozesz jezdzic. Tylko po co?
Gruszka
o swiecach mozna pier$#%$#% do woli... dziekuje za probe pomocy, ale samo rozwiniecie skrotu dalej mi niewiele mowi...
ps.
google mi dziala... prawdopodobnie na 99% pytan stawianych na forum mozna znalezc odpowedz predzej czy pozniej na innyc forach... a jak ktos zna chinski uproszczony to pewnie znajdzie 100% odpowiedzi. Znales odpowiedz super... dziekuje za rozwiniecie znaczenia literki N.
o swiecach mozna pier$#%$#% do woli... dziekuje za probe pomocy, ale samo rozwiniecie skrotu dalej mi niewiele mowi...
ps.
google mi dziala... prawdopodobnie na 99% pytan stawianych na forum mozna znalezc odpowedz predzej czy pozniej na innyc forach... a jak ktos zna chinski uproszczony to pewnie znajdzie 100% odpowiedzi. Znales odpowiedz super... dziekuje za rozwiniecie znaczenia literki N.
Gruszce chodziło o to, że na forum było wiele tego typu tematów i robi się bałagan - jak kolejna osoba będzie szukała informacji na temat świec, będzie musiała przejrzeć XXX tematów zamiast mieć wszystko w jednym.
Druga sprawa, jeśli nie podoba Ci się regulamin forum i zasady na nim panujące, oraz uważasz, że wszelkie informacje masz na innych forach to po co tu piszesz?
Pozdro.
regulamin nie jest do podobania sie...
zadalem jedno pytanie na samym poczatku i dalej nie uzyskalem odpowiedzi na nie.. jesli pokazecie mi na tym forum ( lub innym) odpowiedz na moje pytanie to pochyle czola i przeprosze za zasmiecanie...
ps.
to ze ktos nie pisze na tym forum jka dziki i nie ma 3tys postow nie znaczy ze jest nowicjuszem...