Zobacz pełną wersję : Reflektory + lampy tył :(
Hej witajcie! Tak się złożyło że chcąc nie chcąc mam Hondzię 1.4iS 5d 98 rocznik:) Eee w sumie 5d też może ładnie wyglądać i ładnie jeździć w końcu to Honda no nie?? :) Od bardzo dawna szukam jakichkolwiek tylnych lamp albo przednich reflektorów do tego właśnie modelu i nigdzie nie mogę znaleźć. Wiem że nie produkuje się lamp do tego modelu (prod. w GB :? ), ale może ktoś z Was kuma gdzie cosik mozna dostać ??
NIe ma zadnych lamp do tego modelu niestety, jedynie co mozesz ot tylne pomalowac lekko na czerwono zeby ladnie wygladaly.
co do malowania, mam czerowne EG3 wiec czerowne lampy z tylu bylyby gicik, jak sie do tego zabrac? pzdr
Kupujesz na giedzie czerwonego motipa,lampy oczyszczasz i potem malujesz sprajem :D
ale cale? ja chcialem malowac tylko gorna czesc, ta jasniejsza.. by zblizyc ja najbardziej do tej dolnej.. pzdr
stary to zaklejasz dolna np tasma, banalne :lol:
na mojej stronce masz dokladny pis jak to malowac, a ktora czesc pomalujesz a ktora nie to juz kwestia gustu.Ja bym pomalowal czesc pomaranczowa i biala zreszta tak zrobilem u siebie
ARTX: jak zrobie tasma to bedzie kant malowania, tego nie chcemy..
Toms: wlasnie chcialbym tak jak psizesz, poszlo na PW
pzdr
nie bedzie rantu no moze minimalny ale po pierwsze niezuwazalny a po drugie inaczej nie da sie odkleic, mysle ze to nie problem ten rant to jest bzdet
Ja mialem cale pomalowane i tak wygladaly :D
http://rikoo.republika.pl/bz/tyl.jpg
ARTX: jak zrobie tasma to bedzie kant malowania, tego nie chcemy..
nie bedzie rantu
dokładnie.. w poprzednim cifie tak to wlasnie zrobilem i bylo lux :)
jaki jest koszt takiego sprayu i czy ktos moze mi podac jego pelna nazwe? czy to jest dosc trwale czy co jakis czas zlazi i trzeba poprawiac? pzdr
czy ktos moze mi podac jego pelna nazwe
"tuningowy spray do lamp" :grin:
mysle, ze temat sie wyczerpal i mozna zrobic LOCK