Zobacz pełną wersję : Jakis wydech koncowy z allegro do 250zl mniej wiecej
Witam mam w planach zakup jakiejs koncowki wydechu do mojego padła,ogolnie mam 250zl i jakby ktos byl tak wspanialomyslny i zapodal swoje typy z allegro w tej kwocie,chyba ze za te pieniadze lepiej szukac czegos uzywanego.
( Oblatany jestem jedynie w mechanice motocyklowej i nie mam pojecia jakie firmy sa warte uwagi w przypadku hondy )
Zależy czy chcesz cichy czy taki żeby było CIę słychać...jak to drugie to WM itp...tylko one sa podobno mało wytrzymałe...ale nie wiem dokładnie bo nie mam takiego tylko słyszałem....a jeżeli coś cichego to m-tech od dealer-a z forum bo sprzedaje takowe, ewentualnie jakis ulter itp...tylko co do m-techa to musiałbyś troszkę dołożyć ale masz nowy i sprawdzony tłumik bo parę osób z forum już je ma...w tym 2 mi znajome osoby i zachwalają...takze wybór nalezy do Ciebie...poczekaj jeszcze na opinie innych :) powodzenia w decyzji :)
skolopendra
25-12-09, 21:46
w planach zakup jakiejs koncowki wydechu
poczytaj w pierw poniższy temat :
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=10682
poczytaj w pierw poniższy temat :
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=10682
no ciekawa propozycja ;/
przeczytaj sam tyle stron
skolopendra
25-12-09, 21:55
no ciekawa propozycja ;/
chłopcze nie jest to propozycja, wręcz zachęta do korzystania z opcji szukaj !
oraz umieszczania tematów we właściwym im miejscu
tak jest caly balagan chlopcze poukladaj oddzielnie temat Kolektor wydechowy, tlumik, wydech, katalizator i bedzie wszystko widac a tam cos znalezc co akurat by mnie interesowalo graniczy z cudem :(
no ciekawa propozycja ;/
forum chyba jest od czytania :)
A nie powielania po 5 razy tych samych tematów.
Tez zastanawiałem się nad jakaś końcówką ale to chyba nie ma sensu, lepiej cały wydech zmienić :P
Wiec zbieram dalej kase :)
forum chyba jest od czytania :)
A nie powielania po 5 razy tych samych tematów.
do czytania jak wszystko jest na miejscu a nie caly mix w jednym temacie
Male OT
Poniewaz mamy juz dosc tematow na tym forum o tlumikach wydechach i klektorach to robie z tego taki ogolny temat na ten temat :) wszytkei nowe beda kasowane.
pozdro i to tylko jako informacja jest.
Więc ja widze, że kolega nawet do 2 strony nie odszedł w tym temacie :)
Sory za OT
tylko ze 2300 posty i nic sie nie powtarza hmm... ciekawe
kamix jak jestes taką pi*zda ze poszukac nie umiesz to chociaz nie zdradzaj sie z tym, ok? a może jeszcze w liście ci napisać wybor najwazniejszych watkow, wyslac, zrobic ci obiad, potem kolacje i jeszcze skarpety ci wyprac? idiotyzm
kamix jak jestes taką pi*zda ze poszukac nie umiesz to chociaz nie zdradzaj sie z tym, ok? a może jeszcze w liście ci napisać wybor najwazniejszych watkow, wyslac, zrobic ci obiad, potem kolacje i jeszcze skarpety ci wyprac? idiotyzm
widac ze masz wysoka kulture osobista dobrze o tobie swiadczy chyba szkole skonczyles na szczeblu przedszkola
Ja ostatnio założyłem replikę apexi N1 - dźwięk wygląda imho super. Jak chcesz delikatny pomruk polecam M-Techa - tyle że koszt puchy około 350zł.