Zobacz pełną wersję : Lampy punto II w civic 5g
Siemka czy leflektory od punto pasuja do civic 92 i czy jest duzo przerubek?? :?:
Siemka czy leflektory od punto pasuja do civic 92 i czy jest duzo przerubek?? :?:
tak mega duzo
lampy z punto do hondy :573: :573: :573: :evil: :evil: :evil:
LuTeK, pierwsze ustne ostrzeżenie za pytanie w nie związanym wątku i złym dziale. Następonym razem za takie wstrzelenie się w temat poleci prawdziwe ostrzeżenie
Piotrek Klag
07-07-06, 09:33
tak mega duzo
lampy z punto do hondy :573: :573: :573: :evil: :evil: :evil:
do crx'a można wsadzic po dużych przeróbkach(wiec do hondy sie jednak da...) - koleś ma i jeździ - co civika to nei wiem
podzieliłem i tę część przeniosłem na styling
da się każde lampy do każdego samochodu. kwestia zdolnego blacharza.
możesz nawet wpasować światła od lokomotywy PKP. Blacharz troszke potnie, pospawa, poszpachluje i będą wkomponowane, tak samo jak i te od Punto.
A nie lepiej sobie było punto od razu kupic ?
No sory ale trzeba miec nasrane w glowie zeby wkladac do hondy lampy z jakiegos badziewia :570:
Pewnie chodzi ci o to ze w punto sa lampy soczewkowe, ale do hondy tez takie sa i napewno taniej cie wyjdzie kupno takich i nie oszpecenie hondywloskim shitem.
Siemka czy leflektory od punto pasuja do civic 92 i czy jest duzo przerubek??
tak wszystko sie da..... można też wsadzic koła od Kamaza, most z Range Rovera i gasienice z czołgu T-34.... :D :grin: :)
http://www.ebaumsworld.com/forumfun/negative.jpg
O dzizas! jak mozna tak kaleczyc samochod :roll: To by byla normalnie profanacja civica z tymi lampami :D
do crx'a można wsadzic po dużych przeróbkach(wiec do hondy sie jednak da...) - koleś ma i jeździ - co civika to nei wiem
Ino tak to wyglada na crx'ie
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1355548
Nie jest tak strasznie ale i tak szkoda auta, gorzej wygladal crx z lampami od focusa :D
byl kiedys taki na allegro, to to juz wogole masakra
mi juz starczy sama nazwa poprzedniego własciciela "fiat" zeby mowic nie!
mi juz starczy sama nazwa poprzedniego własciciela "fiat" zeby mowic nie!
technicznie tak, stylistycznie... hmmm ja u siebie bym się nie zdecydował, ale może na innym aucie... kto wie ;)
widzialem juz crx ze swiatlami od punto i od fokusa wiec nic mnie nie zaskoczy :lol: ale temat mega LOL
cr-x z lampami od punto to 2 stoja na moim osiedlu i to obok siebie :D
hej ziom najlepiej se walnij na dachu jeszcze pare leflektorków takie duze okrągłe i ze zwortnica co bys se mógł pobocze oswietlac!!! :P
qrfa... czepiacie sie....
jedno trzeba powiedziec-reflektory w 5 genie szału nie robia i w porównaniu z nimi soczewki z Punto daja wiecej swiatła...
Mozna je zaadoptowac - trzeba troszkę ciac w przednim pasie (mini) i oczywiscie przerabiać błotniki+wykombinowac cos a'la brewki, zeby nie przerabiac maski.Dłubania sporo i efekt rózny (stylistyczny-pewnie zależny od wykonawcy-oza tym inaczej to będzie wygladac w 5genie/inaczej w 6 a jeszcze inaczej w 5D...)
Sam kiedys sie zastanawiałem czy to zrobic stąd wiem... Wtedy jeszcze mało było soczewek z ebaya(innych), badz ich ceny były kosmiczne a w garazu walały mi sie soczewki z punciaka...(do tego jeszcze te crxy widziałem ...)
Osobiscie zrezygnowałem z projektu przeróbki z powodów stylistycznych - własnie nie chciałem szpecic lini hondy, ale jak komus to odpowiada to chyba jego sprawa... (?)
ale po co brać soczewki z jakiegoś szitu, jesli są reflektory soczewkowe do civica?
ale po co brać soczewki z jakiegoś szitu, jesli są reflektory soczewkowe do civica?
ale nie zawsze tak było....
jednak dzis juz to faktycznie nie ma sensu...
chyba ze nie stac Cie na soczewki (ok700zł) a masz np. rozbite Punto i koniecznie chesz sie uszczesliwic na sile maegarobotą i średnim wygladem...
taniej wyjdzie kupic soczewki niż przerabiać auto do swiateł od punto :)
hm no wiec niech robi co chce jego autko ale pomysł jest raczej marny!!
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=A07749DA385F14DF :lol: :lol: :lol:
jedno trzeba powiedziec-reflektory w 5 genie szału nie robia i w porównaniu z nimi soczewki z Punto daja wiecej swiatła...
a dlaczego soczewki maja dawac wiecej swiatla ?
raczej zetknalem sie z opiniami ze soczewki do civica lepiej nie swieca
dają...
sprawdzałem...-zwyczajnie postawiłem cifa i punto (znajomka) i róznica była...
tym bardziej, ze punciak nowszy a ciff z92 był (odbłysniki juz nie najnowsze...)
ale wydaje mi sie, że nawet na nowych odbłysnikach soczewka dawałaby lepsze swiatło...(choc moge sie mylic-mało jeździłem z soczewkami...)
generalnie-jak dla mnie ciff z 5gena mało swiatła daje... Nawet przy nowych reflektorach/odbłyśnikach... Mało - przynajmniej dla mnie :wink:
nightcrawler
10-07-06, 22:28
chyba wszystkie cvc 4,5,6 gen daja slabo swiatla, przynajmniej te ktorymi jezdzilem :roll:
chyba wszystkie cvc 4,5,6 gen daja slabo swiatla, przynajmniej te ktorymi jezdzilem :roll:
Mam porownanie 6 gen (ktorym jezdze) do Mazdy 323F mojej mamy, i swiatla lepiej swiecą w Hondzie :)
a moze zalozvcie jakies zarowki bo pewnie jezdzicie na samym postoju:PP
ja nie narzekam na swiatła
nightcrawler
10-07-06, 23:07
ja jezdzilem polonezem odwozic ludzi z wesela i tam lepiej swiecily :lol: :lol: niz w moim :oops:
a może nie bedziecie znowu po raz sto pięćdziesiąty któryś gadać o świeceniu świateł :/ Tu miało być o wyglądzie, stylu itd... Także wracamy do tematu, albo zrobię się niemiły :evil: