Zobacz pełną wersję : Zgasło podswietlanie całego kokpitu..... pomocy..
BLACKDEVIL
21-12-09, 16:34
jade sobie jade i tu nagle ciemno....;-/// zgaslo cale podswietlanie..... bezpiecznik czy moze cos wiecej???
może a może nie ...
głupie pytanie , skoro sam podejrzewasz bezpiecznik to czemu nie sprawdziles ?
BLACKDEVIL
22-12-09, 01:12
hehe no własnie sprawdzilem i to nie bylo od bezpiecznika tylko wlasnie dimer mi padł ;-((((( ale coz.... tak to jest juz z rzeczami wlasnej roboty...
trzeba chyba kupic jakis oryg. od hondy to moze pochodzi ;-))
podłącze sie pod temat, mi zgasło podświetlenie nawiewów , sprawdzałem bezpieczniki i sa ok, co może być przyczyną?
przepalenie jednej żarówki spowoduje tam zgaśnięcie całego podświetlenia??
BLACKDEVIL
24-12-09, 02:45
sprawdz jeszcze raz dobrze bezpieczniki bo nie raz nie widac ze jest spalony.... ale samego nawiewu to moze masy gdzies nie masz albo zarowki poszly... albo nie wiem co.... moze cos gdzies nielaczy.... a prad jest w przewodach??? sprawdzales???
Son - Goku
24-12-09, 16:45
podłącze sie pod temat, mi zgasło podświetlenie nawiewów , sprawdzałem bezpieczniki i sa ok, co może być przyczyną?
Dokładnie taki sam problem mam. Nie wchodziłem w szczegóły, bo na wiosnę dopiero będę się bawić,ale dobrze wiedzieć jaka jest przyczyna.
mam ten sam problem. Honde zakupiłam kilka dni temu i szczerze mówiąc nawet nie wiedziałam czy to podświetlenie w ogóle tam jest. Czyli rozumiem, że trzeba bezpieczniki sprawdzić? naprawiać coś samemu czy kupuje się gotowe części?
za głupie pytania ewentualnie przepraszam, ale dopiero uczę się co i jak i z czym.
Właściwie to prydałby mi się manual po polsku do Civica 92-95. Mam problem ze znalezieniem.
BLACKDEVIL
08-03-10, 14:14
Wyciagnij bezpieczniki wszystkie po kolei (nie wszystkie na raz jesli bedziesz potem miec problem z wsadzeniem na swoje miejsce) i sprawdz dokladnie czy zaden nie jest przepalony tylko bardzo dokladnie bo czesto nie widac ze jest spalony a jesli dalej nie bedzie dopswietlania to lepiej jedz do elekrtyka bo mozesz nie miec masy(-) lub tez popalone zaróweczki a on to zrobi za grosze ;-))