Zobacz pełną wersję : Lusterka M3
Witam. Mam pytanie. Czy lusterka M3 bedą pasowały do civica bez uszczelki?? Mi sie wydaje że nie ale chce sie upewnić?
Czy uszczelka z seryjnych lusterek z Civica 94r bedzie pasowała do tych lusterek M3?
Musisz zaopatrzyć się w odpowiednie adaptery do tych lusterek, ale ja bym się zastanowił nad montażem lusterek a'la M3 w w civicu. Bez obrazy, ale to wiocha:(
Adaptery są tylko ponoć w zestawie dodają taką gumową uszczelke a ja do jednego i drugiego lusterka takiej gumy nie mam i nie wiem czy da rade je włożyć bez tej gumy.
Nie wiem czy z seryjnych lusterek nie podejdzie ta uszczelka. Może ktoś wiem i pomoże.
Nikt ci tu nie pomoże bo to WIOCHA! Nie zakładaj tych lusterek...
Przekonaliście mnie. Nie bede ich zakładał. Chciałem je głównie dlatego że były pod kolor nadwozia czerwone.
A orientuje sie ktoś ile kosztuje pomalowanie lusterek pod kolor nadwozia??
samych lusterek nie warto malowac bo pewnie lakiernikowi nie bedzie sie chcialo mieszac farby a jesli juz to pewnie drogo policzy , w tekstach jest chyba instrukcja jak mozna to zrobić samemu ...
jak masz zdjete lusterka to raczej nie ma problemu. U mnie w Wawie wział 120zł od jednego lustra