PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie o sryskiwacze a dokładnie ich przeniesienie

Orzel
20-12-09, 10:47
Witam,
Mam takie pytanie odnoszące się do spryskiwaczy przedniej szyby.
Jak już pisałem wcześniej w którymś wątku jestem w trakcie przygotowywania samochodu do malowania i lekkich przeróbek. Chodzi mi mianowicie o to, że chciał bym zrobić "gładką" maskę przednią i podpytać Was gdzie można by było przenieść spryskiwacze (by ni były one w seryjnym miejscu).
Może ktoś z was ma doświadczenie w takich przeróbkach. Był bym wdzięczny za szybką i konkretną podpowiedz gdyż jutro samochodzik wjeżdża do blacharza i zaczynamy z nim wojować :)

P.S nie wiedziałem gdzie zamieścić ten temat a nie znalazłem podobnego więc prosze bez "linczu" :D

tomekjzg
20-12-09, 11:47
np w wycieraczkach tak jest w dostawczakach (listwa z dyszami jest przymocowana do ramion wycieraczki)

konieczko
20-12-09, 12:16
można też pod maską tak jak jest np. w passatach i innych. i od razu mgłowe co by lepiej psikały

Orzel
20-12-09, 16:49
Konieczko a mógł byś mi troszkę to bardziej rozwiązanie przybliżyć.

ivan667
20-12-09, 17:45
chodziło mu o spryskiwacze montowane do maski ale na samej jej krawedzi przy podszybiu ale od spodu, nie wiem jak to okreslic, popatrz jak ma octavia albo passat

lyski1981
21-12-09, 00:19
możesz zamontować takie wycieraczki od peugota 405 one mialy właśnie w wycieraczkach spryskiwacze.moim zdaniem najlepszy pomysł bo nie musisz dłubać przy masce wielce,ewentualnie na podszybiu