klucz
18-12-09, 23:26
witam, sprawa wygląda tak mam zrobione mini me głowica z6 blok y7 troszke mi kopci ten silniczek wykluczam uszczelniacze i uszczelke pod głowicą są ori od maja stawiam na pierscienie, i teraz sprawa wygląda tak kupiłem pierscienie pod moj blok czyli y7 ale kolega mówił ze jak już rozbiore cały silnik to mogłbym odrazu jakieś tłoki dopręzające wrzucic np. od d16a9 i pierwsze pytanko sie pojawia...czy podejdą takie tłoki do mnie? druga sprawa czy te pierscienie które kupiłem juz podejdą do tych tłoków trzecie pytanko a moze nadwymiarowe d16a9 kolega z forum zaproponował?
nie piszcze ze użyj opcji "szukaj" bo szukałem czytałem ale nie uzyskałem satysfakcjonującej odpowiedzi.
bedzie to banglac? czy za przeproszeniem wysra mi sie to po paruset kilometrach, autko buduje z myślą pod jakąs małą cwiartke
nie piszcze ze użyj opcji "szukaj" bo szukałem czytałem ale nie uzyskałem satysfakcjonującej odpowiedzi.
bedzie to banglac? czy za przeproszeniem wysra mi sie to po paruset kilometrach, autko buduje z myślą pod jakąs małą cwiartke