PDA

Zobacz pełną wersję : listwy boczne, kierownica itd. - dotyczy Civic V gen.

jamesdean05
03-07-06, 22:47
Witam wszystkich! jestem u Was nowy. Niedawno kupilem Civica 5 gen. Kolor ciemna czerwien. zastanawiam sie co co mozna w nim pozmieniac , ale w granicach rozsądku :lol:
myslalem o listwach w kolorze nadwozia - znajde takie gdzies czy trzeba przemalowac (jesli tak to za ile)
malować progi czy olac to?
chcialbym zmienic takze kierownice - mam taką wersję usportowioną , skórzaną, ale skóra już sie troche starła. ile kosztuje takie obszycie bądz kupno nowej obszytej? zna ktos dobrego fachowca w okolicach Poznania?
dawać nakładki na pedały?
jesli macie jakies jeszcze sugestie co zrobic z autkiem , chetnie wyslucham.

Grochu_666
21-09-06, 00:25
sugestie....moim zdaniem to Twoje auto i Ty powinienes z nim cos zrobic a nie pytasz sie nas co Ci poradzimy.moim zdaniem to troszke bez sensu :| Listwy przemaluj Ci kazdy lakiernik za niewielkie pieniadze a z kierownica...cos nie pomoge Ci ..

prz3mo
21-09-06, 00:46
Ja bym listwy i progi zostawił i nie lakierował, fajnie podkreslaja linie auta... Ale to Twoje auto i Tobie ma sie podobac :) Poogladaj fotki innych civicow i zobacz jak Ci sie bardziej podoba.

LIO
21-09-06, 15:55
Przedewszystkim to zacznij od pokazania fotki auta i wtedy inni moga Tobie doradzic cos.
listw nie kupuje sie kolorowych, tylko dobiera sie lakier do nadwozia i maluje (u lakiernika). Jak lubisz malowanie wszelkich plastików w kolor, to maluj, ja np nie lubie i zostawiam. Popatrz na foty innych aut w dziale Nasze Hondy i podejmij męską decyzje.
Kierownica w zaleznosci od tego czy ma poduszke czy tez nie i czy chcesz ja ew .zostawic jesli takowa jest to wtedy do obszycia (w Wawie to koszt 200zl z materialem). Sportowe (przejrzyj allegro badz inne sklepy internetowe i wybierz cos co bedzie pasowalo do wnetrza, co sie tobie podobalo, czy bedzie sie komponowac z nakladkami na pedaly które chcesz, badz nie (bo jakis niezdecydowany jestes)