Zobacz pełn± wersję : Propozycja
majkilipa89
15-12-09, 19:02
Jest do ogarniecia taka sprawa: do sprzedazy jest nowy komplet GP do 5- drzwiowej wersji nadwozia ( pelny- przednia dokladka, tylna, listwy boczne i spoiler ) w kolorze Alabaster Silver. Moze bylby ktos chetny na kupno pakietu z tym, ze ja sam wzialbym przednia dokladke, a zamiast tej dorzucilbym seryjna? Oczywiscie z doplata.
Wiem, ze to troche pokretnie napisane, ale nie wiem czy bedzie do sprzedazy pojedynczo, a moze kogos by to zainteresowalo.
Cena calego kompletu: ~ 2800 PLN.
pewnie tak się nie da ale ja bym potrzebował sam spoiler (rozumiem że to ta "cienka listwa" a nie spoiler jak w Typer R). To jest sprzedawane przez ASO czy jak?
majkilipa89
16-12-09, 09:32
Tak, ale przez angielski ASO. Nie, to jest zestaw GP, wiec raczej spoiler niz listwa:)
Nieaktualne!:)
hmm, a nie lepiej po prostu kupić sam± dokładke? aż tak się różni± ceny??
u nas chyba podobnie stoi taki zestawi z tego co pamiętam...
arkadiusz29
16-12-09, 20:10
ja mam na fakturze poprzedniego własciciela tył 1290,przód 1511zł same dokładki GP
majkilipa89
16-12-09, 21:44
Wlasnie, gdybym mogl kupic sama dokladke powiedzmy za 500 pln to w porzadku, ale jak krzykneli mi 1500 pln, to podziekowalem grzecznie. Szkoda wydawac tyle hajsu na dokladke, ktora rozni sie dwoma wcieciami i belkami:)
Latem była promocja na spoilery podzderzakowe od GP tylko na wybrane kolory. Na 100% był milano red i deep bronze. Kosztowały po ok. 600zł za sztukę. Nie wiem czy były do 5d ale na pewno do TypeS.
majkilipa89
17-12-09, 00:42
Szkoda, ze przegapilem. Trudno, owszem zdarzaja sie takie jednorazowe promocje, ale trzeba miec po prostu szczescie.
Trafilem dokladke za 100 pln, mam goscia, ktory powiedzial, ze spokojnie sobie poradzi z przerobka na GP, wiec sprobuje w taki sposob szczescia. Niewiele ryzykuje, bo ori dokladka siedzi na samochodzie, a kupiona bedzie sie robila niebawem. Z tego co myslalem, to jest szansa zrobic to naprawde dobrze:)
majkilipa89
19-12-09, 11:40
Mam kolejna propozycje, tym razem czystej sprzedazy- czy ktos bylby zainteresowany seryjnym wydechem do FN2?:)
Oczywiscie po promocyjnej cenie!