Zobacz pełną wersję : pare pytan na ktorych nie moge znalesc odpowiedzi ...
1.Jaka jest roznica miedzy silnikami DOHC a SOHC ?
2.Czy Civic 92-95 Vtec ma jakis pakiet stylizacyjny jak to jest w bmw ?? rozni sie czyms procz silnika ??np.ma wloty w przednim zderzaku itp.. prosił bym o jakies zdjecia :)
3.Za ile wyciagne Vteca "haczbeka" ??
CZEKAM NA ODPOWIEDZI pozdro :]
1.DOHC ma 2 wałki a SOHC jeden
2. VTi mialy dokladke z przodu i bogatsze wyposazenie.
3. zalezy jaki rocznik i ktora generacja. Najlepiej chyba popatrzec na ogloszenia.
1. zgadzam sie Mighty
2. z tego rocznika co ty szukasz to wersja Vti miala tylko silnik 160KM Vtec
3.z tym bedzie ciezko bo jest ich bardzo malo - albo inaczej juz ich malo zostalo bo albo pasjonaci trzymaja albo wiekszosc zostala juz ze zlomowana.
Rasumujac jesli masz hajs bierz ta chyba jedyna teaz w ofercie w PL, w dobrym stanie i mloda. -> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=112531409
mighty, Amadeus, ale w pytaniu 2gim chodzi mi o CIVICA VTECA 125km w 3cim pytaniu rowniez chodzi mi o VTECA civica 125km ...
aha macie moze jakies zdjecia z z tyłu na tylniej kanapie ile jest miejsca w HACZBEKU a w sedanie ?? oraz czy civic 5gen HECZBEG był wydawany 5cio drzwiowy ?? bo ja sie załozyłem z kolega ze nie było ...
[ Dodano: Czw 29 Cze, 2006 ]
:roll: aha jeszcze jedno :: czy civic 5gen haczbag był rejstrowany na 5osob ?? bo np calibra shirocco corrado sa na 4 :P
1. Było na forum
2. kup zatem BMW
3. za godzine ;)
pare pytan na ktorych nie moge znalesc odpowiedzi ...
moze dlatego ze mozna jeśli już to znaleźć (a próbowałeś chociaż ? )
ee SOHC nie różnił sie niczym od innych, tylko VTi sie wyróżniało.
nie bylo 5gen 5d HB, a miejsca w HB w tyle jest wystarczająco, ale nie licz na zbyt wiele.
To było to napisac ze chodzi o 125KM :x .Nie mamy zdjec podjedz najlepiej pod jakis komis i obejrzyj sobie, zdjecia nic tu nic nie dadza.
Najlepiej uzyj opcji szukaj bylo juz o tym milion razu albo polecam www.google.pl
A zeby nie bylo ze jestem nie mily to rzeczytaj sobie to http://www.hondapl.org/civic/history.html lub inne rzeczy na tej stronie www.hondapl.org
LIO, probowałęm ale czekam na KONKRETNE ODPOWEIDZI bo ja dopeiro co zaczełem gustowac w civicach :P
LIO, probowałęm ale czekam na KONKRETNE ODPOWEIDZI bo ja dopeiro co zaczełem gustowac w civicach :P
To ty narazie zwykły Gej jestes. :D
Amadeus, bueheeheh :) amator :D
Czy na silnik D15B2 mozna zalozyc jakas inna glowice (chodzi o wiecej mocy) albo nawet glowice vtec?