Zobacz pełną wersję : aerodeck vti bez klimy?
czy to normalne, że niektóre aero vti były bez klimy? wychodziło takie coś w serii, czy może to być wynikiem jakiejś stłuczki i usunięciem klimy?
ja Ci nie odpowiem na pytanie czy wychodziły seryjnie bez klimy...
ale nawet jeśli ktos wymontował klime to nie musi oznaczac ze jakas stłuczka była..
pozdro!
Widzialem kilka ogłoszeń VTi bez klimy. Ale czy tak wyjechały z fabryki... nie wiem.
teoretycznie jak ma szyberdach - to mogła być bez klimy...hmm
na niemiecki rynek często wychodzą różne konfiguracje. Niektórzy celowo wyciągają klimę żeby auto lepiej szło ;)
na niemiecki rynek często wychodzą różne konfiguracje. Niektórzy celowo wyciągają klimę żeby auto lepiej szło ;)
Powiem szczeże że wolałbym mieć gorsze osiągi ale komfort podczas upałów.
pewnie po to montowali szyber w miejsce klimy;)
glupi argument , sa auta i z tym i ztym przeciez , pewnie wam to niewiele podpowie ale EK4 choc bardzo rzadko wychodzily bez klimy
może i głupi, ale znam takich magików co wyzbywają sie wszystkiego z samochodu, zeby "lepiej szedł"swoją drogą to nie 1.4.
np. pierwszy właściciel kupując auto z salonu mógł kupić taniej bo bez klimy lub nie chciał czekać w salonie na ściągnięcie z klimą i kupił taką jaka była..
może i głupi, ale znam takich magików co wyzbywają sie wszystkiego z samochodu, zeby "lepiej szedł"swoją drogą to nie 1.4.
głupi - chodziło mi o argument bono odnosnie szyberdachu , zreszta nastepny tez jest glupi , jak sie rozejzysz po rynku aut uzywanych to znalezc vti bez klimy jest duzo ciezej niz bez , wiec jezeli juz trzeba bylo czekac to raczej na wersje bez klimy...
... to znalezc vti bez klimy jest duzo ciezej niz bez ...
Chyba "z" :p
zgadzam się, że ciężko o vti bez klimy, ale helmuta nikt nie rozgryzie
Z tego co się orientuję, VTI wychodziły w wersjach albo z Klimą, albo z szyberdachem. Nie widziałem jeszcze seryjnego VTI z szyberdachem i klimą. Jeśli ktoś ma szyber i klimę, musiał coś dokładać ;)
Z tego co się orientuję, VTI wychodziły w wersjach albo z Klimą, albo z szyberdachem. Nie widziałem jeszcze seryjnego VTI z szyberdachem i klimą. Jeśli ktoś ma szyber i klimę, musiał coś dokładać ;)
no ja mam z szyberdachem i z klima i raczej nikt nic nie dokladal :):)
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=16438
Tu kolejny przykład - auto Tomka.
Tak naprawdę można dowolnie skonfigurować samochód w salonie.
A to mój błąd. Dobrze się czegoś dowiedzieć :p
Wracając do tematu bez klimy też wychodziły VTI 5D i Aero, co więcej kilka osób na forum takie egzemplarze posiada.
Pozdrawiam
ja jeszcze nie widziałem vti bez klimy i raczej uważam że było bum i ktoś nie naprawił po dzwonie.Jeśli była klima to powinna być naklejka na kielichu z podanym rodzajem czynnika i obejrzałbym czy nie ma pozostałości po klimie(parownik z deski, wiązka, przełącznik itd.)
i tak trzeba bedzie zrobic...
cos dziwne zeby vti nie mialo klimy ale moze ktos chcial zaoczedzic i bral bez klimy. ja mam 2 takie same aerodecki vti i obie maja klime i szyber. poszukaj czy masz lapy i ewentualnie inny osprzet po klimie bedziesz wiedzial czy byl i sie zmyl czy go nie bylo
Ja mam aero vti i nie mam klimy ale mam szyber. Auto na pewno nie miało klimy bo nie ma żadnych podzespołów, guzika (mechanik/elektryk jestem więc jestem pewny). Wiązki nie sprawdzałem ale raczej też nie ma. Bite też nie było. Kupione z niemiec, do 99r jako auto demo w salonie (wg książki serwisowej)
wiązka ponoć jest w każdym.
Na zachodzie można konfigurować auto dowolnie. Widziałem a4 s-line na fullu, z korbkami z tyłu.
A no zdarzają się dziwne konfiguracje. Toyota corolla 93 r z klimą i automatem, a poza tym nic bieda z nędzą, czarne zderzaki, stalówki, brak obrotomierza, elektryki.
Moja Honda...klima, abs, 4xtarcze reszta manual...
sprawdziłem, klimy nie mam, nie było, wiązka jest - nie ma mechaniki. Taka wersja i już...
jak jest wiązka od klimy z przekaźnikami na przednim pasie to klima była! jak nie było klimy to pod obudowa filtra powietrza jest zaślepione złącze od wiązki klimatyzacji. Ja zakładałem klimę do 5g (identyczna z tą z 5d)i wiązki nie miałem więc musiałem dołożyć.
musze porzadnie oblukac jak bedzie chwila..
dobrze ludzi tu pisza ...
wychodzily vti z klima i szyberem, z samym szyberem (bez klimy) i z sama klima.
za to nie wychodzily w wersji bez spryskiwaczy reflektorow - jak to kiedys jeden uzytkownik probowal mnie przekonac ;)
jeszcze raz gratki zakupu :)
pozdrawiam