Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Vgen HB, lampy USDM...

thompson17
06-12-09, 11:30
Witam.
Wiem że ten temat był wałkowany miliony razy na forum, ale prosze jakiegoś dobrego człowieka (lub kilku:) ) o wyrozumiałość i konkretne informacje na temat przeróbki lamp tylnich na USDM w Vgenie HB- chodzi mi o 4 postojówki...
wiem że potrzeba do tego chyba wkłady lamp od anglika:confused: ? właśnie jesli ktoś by mógł to prosze mi np podesłać jakiś link gdzie można nabyć niezbędne rzeczy, jakieś wiązki przewodów aby dokonać tej przeróbki.
z góry dzieki za wyrozumiałość i podpowiedzi

s3b
06-12-09, 12:12
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=51062

thompson17
06-12-09, 12:19
s3b tak wszystko fajnie ale zauważ, żeby zrobić tą przeróbke 4xstop,4xpozycje, 2xprzeciwmgł. to trzeba najpierw dokonać przeróbki na USDM o którą własnie ja pytałem... chodzi mi o to gdzie można skołować:
tylna wewnętrzna lampa od wersji angielskiej (RHD) i dwie wiązki od tylnych lamp zewnętrznych... bo w sumie o to prosiłem w tym tamacie tak?:)

Tompro
06-12-09, 19:39
s3b tak wszystko fajnie ale zauważ, żeby zrobić tą przeróbke 4xstop,4xpozycje, 2xprzeciwmgł. to trzeba najpierw dokonać przeróbki na USDM o którą własnie ja pytałem... chodzi mi o to gdzie można skołować:
tylna wewnętrzna lampa od wersji angielskiej (RHD) i dwie wiązki od tylnych lamp zewnętrznych... bo w sumie o to prosiłem w tym tamacie tak?:)

Pełno ludzi sprzedaje części na forum. Tak ciężko zapytać czy nie mają czegoś takiego na stanie?

thompson17
06-12-09, 20:03
racja racja Tompro, ale myślałem że nawinie sie ktoś kto będzie miał możliwośc sprzedania takich części albo wie gdzie kupić...

Tompro
06-12-09, 20:10
racja racja Tompro, ale myślałem że nawinie sie ktoś kto będzie miał możliwośc sprzedania takich części albo wie gdzie kupić...

Od siebie moge polecić Marka nick: x-tygrysek-x

thompson17
06-12-09, 20:20
ok, dzięki za info;)