Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Białe tarcze liczników - montaż...

kalla_fiore
02-12-09, 09:07
Witam wszystkich !!!

Zwracam się z pro¶b± do was o pomoc z montażem białych tarcz na liczniki w Hondzie Civic VII. Według instrukcji montuje się je w miejsce starych. Mam obawy przed schrzanieniem wszystkiego i zapytuję czy kto¶ podj±łby się tego zadania, za opłat± oczywi¶cie :D

Największ± przeszkod± s± wskazówki... dzwoniłem do ASO ale tam sobie życz± 150zł za tak± przygodę :-/

http://www.allegro.pl/ite..._alu_ramki.html

Proszę o pomoc...

Bartosz1987
02-12-09, 09:49
Ja rozkręcałem ostatnio swój licznik bo zmieniałem pod¶wietlenie, największy problem jest z wyjęciem wskazówek prawdzie powiedziawszy zrezygnowałem bałem się, że uszkodzę i będe miałcały licznik do wymiany. Bardzo ciężko wychodz± ja podważałem z 2 stron i nie drgneły nawet. Samo dobranie się do liczników zdjęcie przeĽroczystej obudowy to piku¶ bez problemu możesz zrobić to sam. Jka będziesz potrzebował pomocy wal ¶miało.

KUBI2410
02-12-09, 12:39
szkoda przekładać tarcze ja kupiłem zegary od sporta (europejskie nie w milach) z białymi tarczami za 100zł na allegro potem swoje stare zegary sprzedałem za 50zł na allegro i wszystko mnie wyniosło 50 zł i mam białe tarcze z pomarańczowym pod¶wietlaniem i zero łamania głowy

kalla_fiore
02-12-09, 13:09
Też o tym my¶lałem ale w tej chwili na allegro s± strasznie drogie liczniki ze sporta :(
W tej chwili uzgodniłem ze znajomym mechanikiem, że bez problemu mi to wymieni, bo już się takimi rzeczami zajmował :D