Zobacz pełną wersję : Dokladka zderzaka...potrzebuje info
Szymon Septic
13-02-05, 20:04
Czy orientuje sie moze ktos z ziomali gdzie moglbym szukac takiej dokladki..??
http://www.hondapl.org/testy/civic-vti/civic-vti.html
Chodzi oczywiscie o dokladke pod zderzakiem :wink:
Blue_Spark
14-02-05, 00:06
w ASO...?? a masz tyle kasy kolego, aby udać się do np. Karlika i zamówić ? Za samo zamówienie słono sobie policzą. Potem dojdzie lakiernik, jakże by inny niż dealera. No i oczywiście montaż - wszystko dla Klienta. Na koniec "miła" niespodzianka wręczona przez ładną szczupłą brunetkę za kontuarem kasy, gdzie indziej jak w ASO. Aż miło popatrzeć, ale niestety tylko na NIą a potem na swoje auto. Bo spojzenie na rachunek, który to wręczyła sexi brunetka, wywoła że uśmiech z twarzy zniknie.
spojler bedzie kosztowal ze 400 w aso. polakierujesz sobie juz we wlasnym zakresie. fura juz chyba nie jest na gwarancji...
na allegro jast takowa dokladka chyba w kolorze czerwonym, pozdrawiam
Szymon Septic
14-02-05, 11:18
na allegro jast takowa dokladka chyba w kolorze czerwonym, pozdrawiam dzieki ziom za info jest faktycznie...ale ja chcialbym taka jak ma 1.8Vti w oryg...Chyba bede musial udac sie do ASO,i co plastikowe to plastikowe,a nie zywica :wink: Dzieki za informacje
szczerze ci powiem ze ta co on ma to wlasnie honda sprzedaje jako pakiet stylistyczny do hondy, mysle ze to oryginal a nie podrobka
Szymon Septic
14-02-05, 19:06
Zle sformulowalem poprostu chodzi mi o dokladke taka jakie mialy auta sprzedawane w salonie :wink: czyli 1.8VTi czy Type S bo juz sam nie wiem..;) ta z allegro to juz dodatek tuningowy..pozatym za duzy hardcore jak na styling mojej hondy :D ale nie mowie ze jest zła,tylko taki bardziej sportowy stajl ma,ale w kazdym razie dzieki wwzystkim za info.......
P.S.Dzwoniłem dzis do jednedo serwisu hondy w poznaniu i pytałem o cene tej dokladki,pan odpowiedzial 420zl i trzeba czekac kolo 5dni......dzieki bogu ze zadzwonilem do drugiego tak z czystej ciekawosci i co sie okazalo tez trzeba czekac 5dni ale kosztuje 290zl!!! :shock: Jak to jest mozliwe??Myslalem ze ASO to ASO i nie ma takiej samowolki :roll:
widocznie maja dostep moze do podrobek albo kto wie. Ostatnio kupowalem Yarisa i zakladalismy spojler na tylna klape w Kraku w aso cena z lakierowaniem 600zl a w Katowicach cena z lakierowaniem 1300zl czyli tez cos dziwnego a obydwa oryginaly.
Wiesz upewnij sie jeszcze bo czasami te barany podaja ceny netto.
vat z 290 nie dobije do 420. to tylko 22% ;)
na[pewno podrobka od pobliskiego lakiernika dlatego taka cena, ja kiedys sie dowiadywalem to mowili ze 800zl wiec wszystko to jest dziwne, tylko ze znam tych w serwisie i na pewno proponowali mi orginal - ale kasa to przesada, zreszta znowu rozwalilem przod bo za nisko jest i juz 4 raz bede malowal przedni zderzak - powoli mam dosyc tego tuningu
Szymon Septic
15-02-05, 00:03
Wszystkie z dokladek to oryginaly z ABS-u wg numeru z kompa wyszukiwane i sprowadzane pod zamowienie....nie robcie jaj ze serwis sprzedaje zywice :wink: pytalem dokladnie :D a cena 290zl to tez cena brutto....gosc stwierdzil ze poprostu inna marza i tyle
w Krau w Wielicarze wlasnie masz do wyboru albo oryginalne spojlery albo polskie podrobki za duzo mniejsza kaske a chodzi o cifa 3D co jest teraz produkowany.
ciekawe co z ew. gwarancja jak kupisz te podroby... :roll:
ciekawe co z ew. gwarancja jak kupisz te podroby...
Jak to co? Tracisz. Nieoryginalne spoilery zamontowane poza ASO.
A te dokladki byly w wersji VTI-S, standardowe VTI mogly miec to za doplata. Tez takich szukalem
ciekawe co z ew. gwarancja jak kupisz te podroby...
Gwarancję to z byle powodu chcą zabierać.
nie jest tak do konca skoro aso sprzedaje produkty obojetnie jakie by one nie byly to ponosi odpowiedzialnosc no i oczywiscie gwarancje. Inna strona medalu ze nie powinni psrzedawac nie autoryzowanych czesci.
obojetnie jakie by one nie byly to ponosi odpowiedzialnosc no i oczywiscie gwarancje
Ale raczej tylko ta stacja która sprzedała/zamontowała.
Sylt uzupelnij profil zgodnie z regulaminem...
Szymon Septic
16-02-05, 09:50
Vtam
A ktore to ASO jesli to nie jest wielka tajemnica ma takie ceny.....bo domyslam sie ze to nie Karlik :)
Pozdr
Sylt
W hondzie KARLIK cena wynosila 420zl.....a w suchym lesie i w plewiskach po 290zl... :wink: