nightcrawler
19-06-06, 15:49
Witam
wlasnie jesten po wizycie u mojego mechanika, ktory potwierdzil moje przeczucia na temat konczacego sie sprzegła. Do wymiany pojdzie caly komplet.
1. Jakie sprzeglo kupic
na allegro sa sprzegła NKK do mojego cvc - wyglada to tak:
TARCZA SPRZEGŁA NKK ( ORYG. jAPONSKA) F34 021 - 121 PLN
DOCISK ASCO ( ORYG. JAPONSKI) F24034 - CENA 241 PLN
LOZYSKO OPOROWE JC 75 PLN
czy to mi wystarczy ?
moze lepiej Sachs lub LUK ? exedy nie potrzebuje :-) chyba ze nei wiele drozej niz reszta :mrgreen:
ma ktos dojscie do tych sprzegiel - (sachs, luk) do mojego d16y8
2. Skoro mechanik bedzie wyjmowal skrzynie biegow moze zrobilby mi cos z biegami - jak wasze hybrydowe. Nie podoba mi sie 3 w mojej skrzyni. Co moge z nia zrobic by hanka byla szybsza, jakie zebatki podmienic z jakich skrzyn? Ile taka zabawa moze kosztowac bez robocizny?
duzo pytan w tak piekna pogode :mrgreen:
wlasnie jesten po wizycie u mojego mechanika, ktory potwierdzil moje przeczucia na temat konczacego sie sprzegła. Do wymiany pojdzie caly komplet.
1. Jakie sprzeglo kupic
na allegro sa sprzegła NKK do mojego cvc - wyglada to tak:
TARCZA SPRZEGŁA NKK ( ORYG. jAPONSKA) F34 021 - 121 PLN
DOCISK ASCO ( ORYG. JAPONSKI) F24034 - CENA 241 PLN
LOZYSKO OPOROWE JC 75 PLN
czy to mi wystarczy ?
moze lepiej Sachs lub LUK ? exedy nie potrzebuje :-) chyba ze nei wiele drozej niz reszta :mrgreen:
ma ktos dojscie do tych sprzegiel - (sachs, luk) do mojego d16y8
2. Skoro mechanik bedzie wyjmowal skrzynie biegow moze zrobilby mi cos z biegami - jak wasze hybrydowe. Nie podoba mi sie 3 w mojej skrzyni. Co moge z nia zrobic by hanka byla szybsza, jakie zebatki podmienic z jakich skrzyn? Ile taka zabawa moze kosztowac bez robocizny?
duzo pytan w tak piekna pogode :mrgreen: