Zobacz pełną wersję : Sie dławi nie wiem co to :|
mam problem, przy zmianie biegu jak sie tak przeciagnie troche to tak sie dzieje jak by paliwo w ogóle nie dopływało, poprosrtu przeywa, po wrzuceniu nastepnego biegu jest tak dalej, dopiero jak wcisne sprzegło i dam gazu do końca to sie poprawia.. co to moze być? pomocy, bo nie moge wyprzedzać.. :)
zalewający się gaźnik? kiedy byłes na jego regulacji ostatnim razem?
no byłem z jakis miesiac temu na regulacji gaźnika, wymianiałem tez ostatnio wydech, ale to chyba nie moze miec nic do rzeczy, ze np sie spaliny zawijają albo coś, nie mam pojecia, inteligentny mechanik powiedział ze ten typ tak ma ;/
mam to samo (Civic '89 1.5 16V 90KM, wtrysk). podobno to aparat zaplonowy ale nie jestem pewien. Za ile cos takiego mozna kupic.
pozdro
sprus@o2.pl
gg: 6062221
Aparat zapłonowy nie, ale kopułka i palec być może ;)
jakbys byl tak mily powiedz mniej wiecej ile takie "cos" kosztuje :]
ps. przegladam forum i widze, ze to jest dosc czesty temat... i jak narazie nie udalo mi sie znalezc jednoznacznej, konkretnej odpowiedzi - ciekawe dlaczego :)
Palec - 14
Kopułka 76.
By Bosch.
Cennik www.fota.pl
dzieki wielkie, wlasnie znalazlem dosc rozwiniety (ten sam problem) watek:
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=8670 i chlopaki tu mowia o jeszcze innych czesciach... bede probowal.
pozdro