Zobacz pełną wersję : fotele kubełki z ebeja w usa
Mam pytanie, czemu nikt nie sprowadza z usa kubełków do cifów? Na ebayu jak widzę komplet dwóch kubełków za 70$ to aż mi sie słabo robi:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2X-EVO-8-LEATHER-RACING-SEATS-PRELUDE-ACCORD-CIVIC-SI-E_W0QQitemZ8076101502QQcategoryZ33701QQrdZ1QQcmdZV iewItem
Generalnie są wszystkie kubły, we wszystkich kolorach tęczy, skórzane, pseudo skórzane, carbonowe, pseudo ctr itp itd. A jednak jak patrze po forum, to nikt nie ma takich foteli. A Skoro tyle osób ciągnie chociażby lampy z usa to czemu nie kubły, nawet doliczając drugie tyle za shipping to i tak przecież wychodzi tanio.
Czy te fotele są jeszcze gorszej jakości niż lampy czy o co chodzi? :?
a widziales 'shipping cost'? :)
US $550.00 Standard Int'l Flat Rate Shipping Worldwide
:lol:
zawsze mozna w bagazu przewiezc jak lampy :D
nie masz uczucia, ze powinienes zrobic o tak: :oops: ?
:lol: :D
:oops: ojej, no.. tylko tak sie spytałem, przpraszam :P
poza tym na pewno jest ktoś kto może to taniej przemycić!
albo na przykład po cichaczu zamontować w samolocie jako lotnicze a na okęciu zabrać ze sobą?! :P
caich, ciach szybkie obliczenia razem ok 1900zl za 2 kubelki z tej aukcji :D
Da się taniej ale niewiele. Poza tym jakość jest tu pojęciem niewiadomym.
te fotele równie dobrze mogłyby być po $1. reszta ceny by była wliczona w shipping. to powoli robi sie norma na ebayu.
W JC teraz F'Angle można wyhaczyć za kasę porównywalną z Jacky :)
nom, albo od razu wyłożyć 2 tys na fotel wybitnie gejowskiej firmy SZPARKA! 8)
caich, ciach szybkie obliczenia razem ok 1900zl za 2 kubelki z tej aukcji :D
hmmm koszt zakupu 771 pln
pln 2 paczki waga
koło 10-12 kg koszt na oko po 30 $x3.2=96 plnx2=192 pln+771=963pln.Z kąd tysiac wiecej???
Da się taniej ale niewiele. Poza tym jakość jest tu pojęciem niewiadomym.
to racja jakość napewno nie powala
ten fotel wazy wiecej niz 10kg...
ten fotel wazy wiecej niz 10kg...
ale jaką to robi róznice??? niech wazy 15 kg 1 kg kosztuje około 4.1 zł to przy wadze 15 kg tj 61 zł + opłata za serwis 15 zł = 76zł nawet mniej niz podałen z głowy przy wadze 10 kg,
no to bierz sie za dilerke w kraju.
maja jeszcze kopie kubelkow Mugena i innych...
a czemu mam sie za to brac???piszę tylko ze nie kosztuje to 1900 pln,pozatym co za problem sobie zamówic takie kubły u kogoś kto ściaga graty,jakoś chętnych nie ma,wiec po co ściagać coś co jest niewiadomej jakości dla wątpliwego interesu???ile przyciąc można na takim fotelu??200-300zł?bujac sie z towarem kilka miechów inwestując 1000pln. Przy prowizji 300 pln od sztuki dalej nie ma 1900pln
a czemu mam sie za to brac???piszę tylko ze nie kosztuje to 1900 pln,pozatym co za problem sobie zamówic takie kubły u kogoś kto ściaga graty,jakoś chętnych nie ma,wiec po co ściagać coś co jest niewiadomej jakości dla wątpliwego interesu???ile przyciąc można na takim fotelu??200-300zł?bujac sie z towarem kilka miechów inwestując 1000pln. Przy prowizji 300 pln od sztuki dalej nie ma 1900pln
luźna guma, przeciez nikt Ci nic nie każe, pati tylko zasugerował ;)
dziwne te fotele, to sztuczna skóra?
jaqb, jest napisane PVC leather, to nie skóra, skórzane są po $150 :P
Mój kumpel sobie kupił mniej więcej takie fotele w USA - wysłał paczką morską, przyszło i bardzo z nich jest zadowolony. Mi też się bardzo podobają - świetnie trzymają, a do tego mają regulację oparcia :)
podobne, niewiele drozej maja w JC. pogadasz z Maxem to Ci jeszcze znizke zalatwi...
no wlasnei max cos sie nei odzywa jak pisze do niego :roll:
tutaj macie fotele od ręki daja fakturę, a pozatym te wszystkei fotele czy z ebay, czy u nas sa prawei takie same....
http://www.czescionline.pl/tuning.php?marka=36&szukaj=2&order=naz&szukaj_rodzaj_id=180