Zobacz pełną wersję : Lusterko do eg9
izzy_rajder
18-06-06, 14:27
Elo,
Mam nadzieje ze trafilem z działem.
Jako że jakiś sfrustrowany *****ina urwał mi lusterko od strony pasażera w moim eg9, mam pytanie czy jest takie samo jak w eg6 lub w jakimkolwiek innym eg z elektryką?
No imoże ktoś ma przypadkiem jakieś pasujące na zbyciu, to bym chętnie przytulił.
Dzięki, pzdr
ziom ja mam, tylko ono bylo malowane w kolor nadwozia, czyli fiolet (poprzedni civic)
oddalbym po taniosci jakbys chcial, pod warunkiem ze bedzie pasowac (bo to bylo EG5)
A ty juz wróciles ? Moge je na spot w srode wziac, to przymierzysz sobie ?
izzy_rajder
18-06-06, 15:01
Nie jeszcze mnei nie ma, ale bede w ten najblizszy weekend a w między czasie ogarnął by to za mnie mój ojciec. Tylko pytanie, czy bedzie od eg5 pasowało. Jeśli tak, to biore na bank.
A kolor nie ma znaczenia, najwyzej bede mial niebiesko - fioletowego ;-) (civica ofkoz :lol: )
Rozumiem że miałeś elektryke w eg5?
pzdr
Miałem, miałem
Postaram się jutro podjechać do kumpla, gdzie leżą graty i zabrać je do siebie i może je przymierze do swojego sedana, ale jeśli ktoś dyspopnuje wiedzą, to niech napisze czy są wymienne.
z tego co wiem to mocowanie ( ten trójkąt ) jest inne ale reszta powinna być taka sama