Zobacz pełną wersję : Jak odłączyć wspomaganie w 5 generacji?
Jak odłączyć wspomaganie w 5 generacji?
Chciałbym zobaczyć czy jest to odczuwalne.
Dajcie opis jak to zrobić
zdejmij pasek z pompy wspomagania - 5 minut roboty :)
no dokładnie, tylko pasek, bo to on sprawia opory i zabiera dodatkowe kucyki, jak klima itp
można ew. podmienić maglownice na taką bez wspomagania ;)
ale bez paska długo jeździć nie można...
zgadza się ...
wtedy nalezy wybrac moją opcje numer 2 :-)
ale bez paska długo jeździć nie można...
Dlaczego?
A możecie dac fotkę jak mam ten pasek zdjąć albo dokładniejszy opis, bo czuje że coś zepsuje albo połamie. :D
bo magiel nie będzie miał smarowanie i zatrzesz magiel :)
a co do paska, no poprstu luzujesz pompke i ściągasz pasek ;)
california
16-06-06, 09:47
A poza tym życzę miłej jazdy ze wspomaganiem przy odłączonej pompie. Można nieżle mięśnia nabrać :) Poczujesz się jak w Poldku :D
Jak zwalisz pasek, to może i parę kucy odzyskasz.
Napewno jedak zatrzesz maglownicę, o ile wogóle będziesz dał radę kręcić, bo działając przeciw pompie to nielada wyczyn na parkingu.
Powodzenia
azhahahah *****isty pomysl :D jesli myslisz ze jak zdejmiesz pasek i bedziesz jezdzil jak samochodem bez wspomagania w seri to sie mylisz wrecz nie bedziesz mogl skrecic kierownica :D powodzenia w wymyslaniu podobnych pomyslow:D
Marcinek1991
18-06-06, 21:14
ale masz pomysł :D ale widać ze drad ma wiedze.. ;)
Jak zwalisz pasek, to może i parę kucy odzyskasz.
:D Ale ja nic nie chce odzyskiwać, mi chodziło tylko o moment startu na 1/4 mili i o nic innego. Mam tam klime i pare innych cięzkich gadzetów więc coś bym chciał urwać. Dobra koniec tematu...
azhahahah *****isty pomysl jesli myslisz ze jak zdejmiesz pasek i bedziesz jezdzil jak samochodem bez wspomagania w seri to sie mylisz wrecz nie bedziesz mogl skrecic kierownica
próbowałeś ???
wiele osób na zawody na 1/4 mili zdejmowao pasek i jeździło i zawracało i jakoś skręcali kierownicą. To ze nie jest to samo co jazda bez wspomagania, to wiemy, ale chyba nie sadzisz ze kolega chce sie pozbyc wspomagania na codzien.
Skydiverek
19-06-06, 15:59
chwle sie da bez paska jezdzic. Mi sie kiedys urwal i zanim kupilem to kilkadziesiat kilimetrow przejechalem i nie bylo tak zle mimo malej kierownicy jaka mam. na trasie nawet nie czuc a wmiescie tez dalo sie na parkingu manewrowac.
proszę nie rozpisywać się już nie na temat , pytałem jak a nie czy się da.